Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz'den İşsizlere Müjde

NEVŞEHİR 27.02.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Açıkgöz'den İşsizlere Müjde

Nevşehir'de kent merkezi ve ilçelerde 995 kişilik istihdam açıldığı belirtilir.
Nevşehir'de kent merkezi ve ilçelerde 995 kişilik istihdam açıldığı belirtilir.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR’un ortaklaşa hazırladığı program kapsamında hazırlanacak çalışma ile 995 kişiye iş kapısı açılacak.   Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, Nevşehir’de Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, 995 kişinin istihdam edileceğini belirtti. Açıklamada, Nevşehir’de önemli bir sıkıntıyı gidereceklerini vurguladı.   Toplum Yararına Çalışma Programı ile 995 kişiye iş kapısı açılacağına değinen Açıkgöz, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR’un beraber hazırladığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kent genelinde 995 kişi iş sağlanacak. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla istihdam edilecek işçiler İl Özel İdaresi, Belediyeler, Orman İşletme Müdürlüğü ve Nevşehir Müftülüğünde çalışacak”  diye konuştu.    
Nevşehir'de kent merkezi ve ilçelerde 995 kişilik istihdam açıldığı belirtilir.

Nevşehir'de kent merkezi ve ilçelerde 995 kişilik istihdam açıldığı belirtilir.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR’un ortaklaşa hazırladığı program kapsamında hazırlanacak çalışma ile 995 kişiye iş kapısı açılacak.

 

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, Nevşehir’de Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, 995 kişinin istihdam edileceğini belirtti. Açıklamada, Nevşehir’de önemli bir sıkıntıyı gidereceklerini vurguladı.

 

Toplum Yararına Çalışma Programı ile 995 kişiye iş kapısı açılacağına değinen Açıkgöz, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR’un beraber hazırladığı Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kent genelinde 995 kişi iş sağlanacak. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla istihdam edilecek işçiler İl Özel İdaresi, Belediyeler, Orman İşletme Müdürlüğü ve Nevşehir Müftülüğünde çalışacak”  diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.