Sitenin sağında bir giydirme reklam

İşçilerden Veryansın Vekillerimiz Duyun Sesimizi !

NEVŞEHİR 06.02.2017 - 16:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşçilerden Veryansın Vekillerimiz Duyun Sesimizi !

Özel Haber - Nevşehir Belediyesinde özel bir firma tarafından çalıştırılan temizlik işçileri seslerini 30 günüdür duyurmaya çalışırken kimse seslerini duymadı.
Özel Haber  - Nevşehir Belediyesinde özel bir firma tarafından çalıştırılan temizlik işçileri seslerini 30 gündür duyurmaya çalışırken kimse seslerini duymadı.   Nevşehir’de siyaset ve yöneticilik yapan şahsiyetler 3 aydır maaş alamadıkları söyleyen emekçilerin seslerini duymak bir yana birde tehdit ederek işten atacaklarını belirtiyorlar. Nevşehir Belediyesi’nde taşeron firma üzerinden çalışan 140 temizlik işçisi 3 aydır maaş alamadıklarını öne sürerek daha öncede AK Parti İl Başkanlığı önünde eylem yapmıştı. Eylemde toplanan işçiler “İşçiyiz Haklıyız, Hakkımızı İsteriz” sloganları atarak yaklaşık bir saat boyunca eylem yaptılar. Taşeron firma üzerinde çalışan temizlik işçilerinden Ersin Ören yaptığı açıklamada, “ Biz maaşımızı alamıyoruz. Daha önce Arıdil şirketinde çalışıyorduk. 11.ay ve 12.ay maaşlarını alamadık. Şirkete gidiyoruz Belediye paranızı vermiyor diyorlar. Belediyeye gidiyoruz sizin şirketiniz maaşlarınızı vermiyor diyorlar. Yani şuanda ortada mağdur durumdayız. Kimde suç kimde kabahat onu bilmiyoruz. Ama şuan biz mağdur durumdayız. Üç aydır maaş alamıyoruz. Sıkıntımız büyük. Evimize ekmek alamıyoruz o derece sıkıntılıyız” diye konuşmuştu.   İŞÇİLERDEN VEKİLLERE SİTEM !  O konuşmadan 2-3 hafta geçmesine rağmen kimse bu işçiler ile ilgilenmedi. İlgilenmek bir yana işçileri işlerinden çıkarmakla tehdit edildi. Lale Haber Merkezimize telefonla arayan bir işçi ; Eşimin telefonunu satarak kira mı ödedim. Neredeyse eşim beni boşayacaktı. işçi bir çok arkadaşımda aynı durumda.. Nevşehir Belediyesi Başkanı Hasan Ünver olmak üzere Ak Partili milletvekillerimize ve bu kentteki diğer partili siyasetçilere hakkımı helal etmiyorum. Külliye dikmek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacaklarına milletinin yanında olan Reisimizin dediklerini yapsınlar bizim sorunumuz değil diyerek aslında milleti mağdur ettiklerini unutmasınlar bir çok arkadaşım tanıdıklarından borç alarak ev kirasını ödediler, biz millet değilmiyiz. Cumhurbaşkanımıza da bu konuyu ulaştırdık inşallah yerel siyasiler bizi duymadığını Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan duyacak ve hakkımız olanı almamızı sağlayacaktır diye konuştu.  
Özel Haber - Nevşehir Belediyesinde özel bir firma tarafından çalıştırılan temizlik işçileri seslerini 30 günüdür duyurmaya çalışırken kimse seslerini duymadı.

Özel Haber  - Nevşehir Belediyesinde özel bir firma tarafından çalıştırılan temizlik işçileri seslerini 30 gündür duyurmaya çalışırken kimse seslerini duymadı.

 

Nevşehir’de siyaset ve yöneticilik yapan şahsiyetler 3 aydır maaş alamadıkları söyleyen emekçilerin seslerini duymak bir yana birde tehdit ederek işten atacaklarını belirtiyorlar.


Nevşehir Belediyesi’nde taşeron firma üzerinden çalışan 140 temizlik işçisi 3 aydır maaş alamadıklarını öne sürerek daha öncede AK Parti İl Başkanlığı önünde eylem yapmıştı. Eylemde toplanan işçiler “İşçiyiz Haklıyız, Hakkımızı İsteriz” sloganları atarak yaklaşık bir saat boyunca eylem yaptılar. Taşeron firma üzerinde çalışan temizlik işçilerinden Ersin Ören yaptığı açıklamada, “ Biz maaşımızı alamıyoruz. Daha önce Arıdil şirketinde çalışıyorduk. 11.ay ve 12.ay maaşlarını alamadık. Şirkete gidiyoruz Belediye paranızı vermiyor diyorlar. Belediyeye gidiyoruz sizin şirketiniz maaşlarınızı vermiyor diyorlar. Yani şuanda ortada mağdur durumdayız. Kimde suç kimde kabahat onu bilmiyoruz. Ama şuan biz mağdur durumdayız. Üç aydır maaş alamıyoruz. Sıkıntımız büyük. Evimize ekmek alamıyoruz o derece sıkıntılıyız” diye konuşmuştu.

 

İŞÇİLERDEN VEKİLLERE SİTEM ! 

O konuşmadan 2-3 hafta geçmesine rağmen kimse bu işçiler ile ilgilenmedi. İlgilenmek bir yana işçileri işlerinden çıkarmakla tehdit edildi.


Lale Haber Merkezimize telefonla arayan bir işçi ; Eşimin telefonunu satarak kira mı ödedim. Neredeyse eşim beni boşayacaktı. işçi bir çok arkadaşımda aynı durumda.. Nevşehir Belediyesi Başkanı Hasan Ünver olmak üzere Ak Partili milletvekillerimize ve bu kentteki diğer partili siyasetçilere hakkımı helal etmiyorum. Külliye dikmek için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacaklarına milletinin yanında olan Reisimizin dediklerini yapsınlar bizim sorunumuz değil diyerek aslında milleti mağdur ettiklerini unutmasınlar bir çok arkadaşım tanıdıklarından borç alarak ev kirasını ödediler, biz millet değilmiyiz. Cumhurbaşkanımıza da bu konuyu ulaştırdık inşallah yerel siyasiler bizi duymadığını Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan duyacak ve hakkımız olanı almamızı sağlayacaktır diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.