Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O Öğretmenden Açıklama Geldi

GÜNCEL 29.01.2017 - 20:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O Öğretmenden Açıklama Geldi

Nevşehir’de önce ki gün ulusal basına da yansıyan öğretmen ve oğlu bir kişiye saldırdı haberi sonrasında güvenlik kameralarına yansıtan öğretmen Mehmet Sertbakan o kişinin oğlunu bıçaklayan kişi olduğunu söyledi.
  Nevşehir’de önce ki gün ulusal basına da yansıyan öğretmen ve oğlu bir kişiye saldırdı haberi sonrasında güvenlik kameralarına yansıtan öğretmen Mehmet Sertbakan o kişinin oğlunu bıçaklayan kişi olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde güvenlik kameralarına yansıyan ve öğretmeninin kendi çocuğunu bıçakladığını sandığı kişiye saldırdı haberi sonrasında o öğretmen ilk kez konuştu. Öğretmen Mustafa Sertbakan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Karşı tarafın basın ve yayın organlarına verdiği yanlış ve yalan beyanları gördükten sonra, bizde bir açıklama yapma gereği duyduk. 12/12/2016 tarihinde oğlum B.S.’ı  okuldan  eve  dönerken hiç tanımadığı  inşaat  işçisi  kılığında iki kişi yanlarına  çağırarak;   burada ne geziyorsun, seni bir daha  burada   görmeyelim, buralar bizden sorulur, sen  bizi  tanıyor  musun?  Şeklinde 5- 10 dakika sözlü ve fiziksel tacizden sonra,   oğlum arkasını döndüğü anda, bacağından üç yerinden bıçaklayıp kaçmışlardır.  O günden itibaren savcılığa suç duyurusunda bulunduk, polise şahsın eşkâlini verdik.  Bıçaklama olayını gerçekleştiren bu şahıs ( Tolga Ç. ) karşılaştığımız güne kadar polis tarafından aranıyordu. 23 Ocak 2017 olay günü oğlum tesadüfen zanlıyı yolda görüp bire bir teşhis etmiştir. Bu kişioğlumu bıçaklayan kişidir. Zannetmiş, benzetmiş gibi kelimelerin ardına saklanarak karşı taraf suçlarını örtbas etmeye çalışmaktadır.  Şu anda basın ve yayın organlarını kullanarak, yalan ifadelerde bulunup algı yanılması yaratarak,  oğullarının suçlu kişi olmadığını iddia etmektedirler.  Ayrıca mesleğimi de söyleyerek beni çevreme  karşı  rencide   etmeye  çalışmaları onların bu suçlarının üstünü örtmeye  yetmeyecek; her şey biryana  ben bir babayım hangi  baba olsa  böyle bir durumda  aynı tepkileri  gösterirdi. Oğlumu bıçaklayan kişi yüzde bir milyon Tolga Çiflikaya’dır. Bu kişinin  çok rahatlıkla  gerçekleştirdiği  bu suçu başkalarına  da yapmaması  için  Tolga  Çiflikaya’dan   sonuna   kadar  şikayetçiyiz. Adalete güveniyoruz  ve  cezasını çekmesini istiyoruz.”
Nevşehir’de önce ki gün ulusal basına da yansıyan öğretmen ve oğlu bir kişiye saldırdı haberi sonrasında güvenlik kameralarına yansıtan öğretmen Mehmet Sertbakan o kişinin oğlunu bıçaklayan kişi olduğunu söyledi.

 

Nevşehir’de önce ki gün ulusal basına da yansıyan öğretmen ve oğlu bir kişiye saldırdı haberi sonrasında güvenlik kameralarına yansıtan öğretmen Mehmet Sertbakan o kişinin oğlunu bıçaklayan kişi olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde güvenlik kameralarına yansıyan ve öğretmeninin kendi çocuğunu bıçakladığını sandığı kişiye saldırdı haberi sonrasında o öğretmen ilk kez konuştu. Öğretmen Mustafa Sertbakan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Karşı tarafın basın ve yayın organlarına verdiği yanlış ve yalan beyanları gördükten sonra, bizde bir açıklama yapma gereği duyduk. 12/12/2016 tarihinde oğlum B.S.’ı  okuldan  eve  dönerken hiç tanımadığı  inşaat  işçisi  kılığında iki kişi yanlarına  çağırarak;   burada ne geziyorsun, seni bir daha  burada   görmeyelim, buralar bizden sorulur, sen  bizi  tanıyor  musun?  Şeklinde 5- 10 dakika sözlü ve fiziksel tacizden sonra,   oğlum arkasını döndüğü anda, bacağından üç yerinden bıçaklayıp kaçmışlardır.  O günden itibaren savcılığa suç duyurusunda bulunduk, polise şahsın eşkâlini verdik.  Bıçaklama olayını gerçekleştiren bu şahıs ( Tolga Ç. ) karşılaştığımız güne kadar polis tarafından aranıyordu. 23 Ocak 2017 olay günü oğlum tesadüfen zanlıyı yolda görüp bire bir teşhis etmiştir. Bu kişioğlumu bıçaklayan kişidir. Zannetmiş, benzetmiş gibi kelimelerin ardına saklanarak karşı taraf suçlarını örtbas etmeye çalışmaktadır.  Şu anda basın ve yayın organlarını kullanarak, yalan ifadelerde bulunup algı yanılması yaratarak,  oğullarının suçlu kişi olmadığını iddia etmektedirler.  Ayrıca mesleğimi de söyleyerek beni çevreme  karşı  rencide   etmeye  çalışmaları onların bu suçlarının üstünü örtmeye  yetmeyecek; her şey biryana  ben bir babayım hangi  baba olsa  böyle bir durumda  aynı tepkileri  gösterirdi.

Oğlumu bıçaklayan kişi yüzde bir milyon Tolga Çiflikaya’dır. Bu kişinin  çok rahatlıkla  gerçekleştirdiği  bu suçu başkalarına  da yapmaması  için  Tolga  Çiflikaya’dan   sonuna   kadar  şikayetçiyiz. Adalete güveniyoruz  ve  cezasını çekmesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.