Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Reina Katliamcısı Polisi Görünce İlk Sözü Ne Oldu ?

GÜNCEL 18.01.2017 - 15:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Reina Katliamcısı Polisi Görünce İlk Sözü Ne Oldu ?

Yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Reina katliamcısı, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
Yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Reina katliamcısı, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.   Yılbaşı gecesi Reina'ya saldıran terörist Abdulkadir Masharipov İstanbul Esenyurt'ta bir sitede düzenlenen operasyonla yakalandı.   Yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.   LK SÖZÜ 'ÖLDÜRMEYİN BENİ' OLDU Operasyon sırasında Abdukadir Masharipov’un yatağın altına saklandığı öğrenilirken, oldukça korktuğu da gözlendi. Terörist, ilk ifadesinde ise saldırıyı nasıl planladığını, nasıl keşif yaptığını, eylem sırasında ve sonrasında neler yaptığını tek tek polise anlattı.   Parmak izleri de tespit edilenlerle uyuştu. Masharipov’un, evde polisleri gördüğü an Türkçe “Öldürmeyin beni” dediği öğrenildi. Teröristin oğlunu başka bir DEAŞ hücre evine gönderdiği belirlendi. Masharipov’un karısı ve kızı geçen hafta Pendik’te gözaltına alınmıştı.   3'Ü KADIN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ile 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.  
Yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Reina katliamcısı, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Reina katliamcısı, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

Yılbaşı gecesi Reina'ya saldıran terörist Abdulkadir Masharipov İstanbul Esenyurt'ta bir sitede düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

Yakalanan teröristin yanında oğlunun da bulunduğu öğrenildi. Teröristin sağlık kontrolünden sonra Emniyet'e getirileceği öğrenildi.

 

LK SÖZÜ 'ÖLDÜRMEYİN BENİ' OLDU

Operasyon sırasında Abdukadir Masharipov’un yatağın altına saklandığı öğrenilirken, oldukça korktuğu da gözlendi. Terörist, ilk ifadesinde ise saldırıyı nasıl planladığını, nasıl keşif yaptığını, eylem sırasında ve sonrasında neler yaptığını tek tek polise anlattı.

 

Parmak izleri de tespit edilenlerle uyuştu. Masharipov’un, evde polisleri gördüğü an Türkçe “Öldürmeyin beni” dediği öğrenildi. Teröristin oğlunu başka bir DEAŞ hücre evine gönderdiği belirlendi. Masharipov’un karısı ve kızı geçen hafta Pendik’te gözaltına alınmıştı.

 

3'Ü KADIN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, Ortaköy saldırganının Esenyurt'ta bir adreste saklandığını belirledi. Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda şüpheli Abdülgadir Masharipov ile 1'i Kırgız asıllı erkek, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.