Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Trafik Kazası, 3 Kişi Yaralandı

GÜNCEL 11.01.2017 - 09:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Trafik Kazası, 3 Kişi Yaralandı

Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
   Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.  Edinilen bilgilere göre Gülşehir’den Nevşehir’e gelmekten olan Asım Altın yönetiminde ki 50 FA 811 plakalı kamyonet yolda meydana gelen buzlanmadan dolayı aracını kaydırması sonrasında kamyonet yan yattı. Kamyonetin kaza yaptığını gören Orhan Poyraz yönetiminde ki 50 ES 880 plakalı araç ise kamyonete çarpmamak için aracın direksiyonun kırması sonrasında yoldan çıktı. Kamyonet şoförü Asım Altın Nevşehir Devlet Hastanesine, Eray Can Akbal ve Ufuk Akbal ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Araç içerisindeki kişilerde her hangi bir yaralanma olmadı.  Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

 Nevşehir-Gülşehir yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre Gülşehir’den Nevşehir’e gelmekten olan Asım Altın yönetiminde ki 50 FA 811 plakalı kamyonet yolda meydana gelen buzlanmadan dolayı aracını kaydırması sonrasında kamyonet yan yattı. Kamyonetin kaza yaptığını gören Orhan Poyraz yönetiminde ki 50 ES 880 plakalı araç ise kamyonete çarpmamak için aracın direksiyonun kırması sonrasında yoldan çıktı. Kamyonet şoförü Asım Altın Nevşehir Devlet Hastanesine, Eray Can Akbal ve Ufuk Akbal ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Araç içerisindeki kişilerde her hangi bir yaralanma olmadı. 


Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.