Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çat Belediye Başkanı Duru Gazetecileri Günlerinde Unutmadı

BELEDİYELER 10.01.2017 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru Gazetecileri Günlerinde Unutmadı

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , gece gündüz demeden fedakârca çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , gece gündüz demeden fedakârca çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.   Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle: “Basının, eksiksiz ve objektif bir haber anlayışı ile halkın düşüncelerini, eleştirilerini en güçlü şekilde önce yerel yöneticilere, oradan da ülkeyi yönetenlere aktarmada ve demokrasinin önünü açmada çok önemli bir işlevi vardır.   Teknolojinin ilerlemesiyle daha fazla alanda faaliyet göstererek insanlara en hızlı şekilde bilgi aktarımı sağlayan basın-yayın kuruluşlarımızın, tarafsızlık ve güven ilkesini ön planda tutarak sağduyulu yayınları ile ülkemizin geleceğine sağladığı katkının, Türkiye’nin son yıllardaki gelişim, değişim ve ilerlemesiyle doğru orantılı olarak büyüyerek devam etmesi en büyük temennimizdir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde millet sokağa inerken Nevşehir basını ve ülkemiz basını dik durmuş ve bu duruşunu sürdürmüştür" dedi.   Duru, mesajını; "Dört bir taraftan saldıran, birleşerek hareket eden bütün şer güçlere karşı dayanışmayı, birlikteliği devam ettirmemiz büyük önem taşıyor. Nevşehir’imizin her alanda belli bir mesafe alırken, bunun basın-yayın alanında da aynen gerçekleştiğini görüyoruz. Nevşehir’imizin tanıtımında, gelişiminde rol oynayan tüm basın mensuplarımıza, gazete,  radyo, internet sitesi, ajans temsilcisi arkadaşlarımıza, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanımız adına teşekkür ediyoruz. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, sorumluluk duygusu içinde, toplumu haberdar etme adına görevlerini yerine getiren; medyamızın her kolunda fedakârca çalışan herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim” diye konuştu
Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , gece gündüz demeden fedakârca çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru , gece gündüz demeden fedakârca çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle: “Basının, eksiksiz ve objektif bir haber anlayışı ile halkın düşüncelerini, eleştirilerini en güçlü şekilde önce yerel yöneticilere, oradan da ülkeyi yönetenlere aktarmada ve demokrasinin önünü açmada çok önemli bir işlevi vardır.

 

Teknolojinin ilerlemesiyle daha fazla alanda faaliyet göstererek insanlara en hızlı şekilde bilgi aktarımı sağlayan basın-yayın kuruluşlarımızın, tarafsızlık ve güven ilkesini ön planda tutarak sağduyulu yayınları ile ülkemizin geleceğine sağladığı katkının, Türkiye’nin son yıllardaki gelişim, değişim ve ilerlemesiyle doğru orantılı olarak büyüyerek devam etmesi en büyük temennimizdir. 15 Temmuz hain darbe girişiminde millet sokağa inerken Nevşehir basını ve ülkemiz basını dik durmuş ve bu duruşunu sürdürmüştür" dedi.

 

Duru, mesajını; "Dört bir taraftan saldıran, birleşerek hareket eden bütün şer güçlere karşı dayanışmayı, birlikteliği devam ettirmemiz büyük önem taşıyor. Nevşehir’imizin her alanda belli bir mesafe alırken, bunun basın-yayın alanında da aynen gerçekleştiğini görüyoruz. Nevşehir’imizin tanıtımında, gelişiminde rol oynayan tüm basın mensuplarımıza, gazete,  radyo, internet sitesi, ajans temsilcisi arkadaşlarımıza, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanımız adına teşekkür ediyoruz. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, sorumluluk duygusu içinde, toplumu haberdar etme adına görevlerini yerine getiren; medyamızın her kolunda fedakârca çalışan herkesin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.