Sitenin sağında bir giydirme reklam

Pensilvanya'dan Dönen Nevşehirliler Valiye Orayı Anlattı

NEVŞEHİR 03.01.2017 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Pensilvanya'dan Dönen Nevşehirliler Valiye Orayı Anlattı

Tarih 20.02.2012 Nevşehir'den gidenler heyetin dönüş sonrası zamanın Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a orada gördüklerini duyduklarını anlatıyorlar.
Tarih 20.02.2012 Nevşehir'den gidenler heyetin dönüş sonrası zamanın Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a orada gördüklerini duyduklarını anlatıyorlar.  Lale Habere açıklamalarda bulunan Erzurumlu Ömer röportajı sonrası haberimiz tepkiler almıştı. Gidilmediği iddia edilmişti. O dönemin medyasında çıkan haberlerden biri yalan olmadığını ortaya koydu.    İşte o Dönem gazetelerde çıkan haber ;    Ticari gezi ve incelemeler yanında iki belediyenin kardeş şehir protokolünü imzalamak üzere ABD’ye giden Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyesi işadamları Vali Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaret ederek, gezi izlenimlerini anlattı. Ziyarette konuşan GESİAD Dernek Başkanı İrfan Avşar, dernek olarak organize ettikleri kendisi ile birlikte 18 işadamının yanında Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe ile Avanos ilçe belediye başkanı Dr. Mustafa Körükçü’nün katıldığı gezinin ufuk açıcı deneyimlerle dolu olarak gerçekleştiğini söyledi. GESİAD olarak gerçekleştirdikleri ABD iş ve seyahat programının 28 Ocak 2012 - 08 Şubat 2012 tarihleri arasında 20 kişilik bir heyet ile yapıldığını anlatan Avşar, gezinin birkaç bölümden oluştuğunu belirtti. Gezinin ticari manada ABD’da bulunan işadamları ile yaptıkları görüşmelerin yanında ülkenin sportif, kültürel, sanatsal merkezlerini de kapsadığını belirten Avşar, aynı zamanda New Mexico eyaletinin başkenti olan Santa Fe Belediyesi ile Nevşehir Belediyesini, Diğer bir belediyesi Espanola Belediyesi ile de Avanos Belediyesini Kardeş Şehir yapma protokollerinin de imzalandığını kaydetti.     Kaynak : haber 3 (CİHAN)
Tarih 20.02.2012 Nevşehir'den gidenler heyetin dönüş sonrası zamanın Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a orada gördüklerini duyduklarını anlatıyorlar.

Tarih 20.02.2012 Nevşehir'den gidenler heyetin dönüş sonrası zamanın Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş'a orada gördüklerini duyduklarını anlatıyorlar. 

Lale Habere açıklamalarda bulunan Erzurumlu Ömer röportajı sonrası haberimiz tepkiler almıştı. Gidilmediği iddia edilmişti. O dönemin medyasında çıkan haberlerden biri yalan olmadığını ortaya koydu. 

 

İşte o Dönem gazetelerde çıkan haber ; 

 

Ticari gezi ve incelemeler yanında iki belediyenin kardeş şehir protokolünü imzalamak üzere ABD’ye giden Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) üyesi işadamları Vali Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaret ederek, gezi izlenimlerini anlattı.


Ziyarette konuşan GESİAD Dernek Başkanı İrfan Avşar, dernek olarak organize ettikleri kendisi ile birlikte 18 işadamının yanında Nevşehir Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe ile Avanos ilçe belediye başkanı Dr. Mustafa Körükçü’nün katıldığı gezinin ufuk açıcı deneyimlerle dolu olarak gerçekleştiğini söyledi.


GESİAD olarak gerçekleştirdikleri ABD iş ve seyahat programının 28 Ocak 2012 - 08 Şubat 2012 tarihleri arasında 20 kişilik bir heyet ile yapıldığını anlatan Avşar, gezinin birkaç bölümden oluştuğunu belirtti.


Gezinin ticari manada ABD’da bulunan işadamları ile yaptıkları görüşmelerin yanında ülkenin sportif, kültürel, sanatsal merkezlerini de kapsadığını belirten Avşar, aynı zamanda New Mexico eyaletinin başkenti olan Santa Fe Belediyesi ile Nevşehir Belediyesini, Diğer bir belediyesi Espanola Belediyesi ile de Avanos Belediyesini Kardeş Şehir yapma protokollerinin de imzalandığını kaydetti.

 

 

Kaynak : haber 3 (CİHAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.