Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Otobüs Durağına Çirkin Saldırı

NEVŞEHİR 30.12.2016 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Otobüs Durağına Çirkin Saldırı

Nevşehir Gülşehir ilçesi Açıksaray Mahallesinde bulunan Nevşehir- Gülşehir yolunun son durağının cam koruması kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılarak tahrip edildi.
Nevşehir Gülşehir ilçesi Açıksaray Mahallesinde bulunan Nevşehir- Gülşehir  yolunun son durağının cam koruması kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılarak tahrip edildi.      Gülşehir Açıksaray Mahallesi Sanayi girişinde bulunan otobüs durağının camları kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce kırılarak kamu malı zarara uğratıldı.     Nevşehir Gülşehir ilçesi halkının ortak malı olan otobüs duraklarına yapılan saldırılar devam ediyor.     Daha önce de Kızılırmak kenarı boyunca uzanan set üzerindeki yürüyüş yolunun led ampullü 20 civarındaki aydınlatma lambası kırılarak ve tarihi Kütüphane binasının duvarlarına boya ile yazı yazılarak zarar verilmişti.      
Nevşehir Gülşehir ilçesi Açıksaray Mahallesinde bulunan Nevşehir- Gülşehir yolunun son durağının cam koruması kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılarak tahrip edildi.

Nevşehir Gülşehir ilçesi Açıksaray Mahallesinde bulunan Nevşehir- Gülşehir  yolunun son durağının cam koruması kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kırılarak tahrip edildi.   

 

Gülşehir Açıksaray Mahallesi Sanayi girişinde bulunan otobüs durağının camları kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce kırılarak kamu malı zarara uğratıldı.  

 

Nevşehir Gülşehir ilçesi halkının ortak malı olan otobüs duraklarına yapılan saldırılar devam ediyor.  

 

Daha önce de Kızılırmak kenarı boyunca uzanan set üzerindeki yürüyüş yolunun led ampullü 20 civarındaki aydınlatma lambası kırılarak ve tarihi Kütüphane binasının duvarlarına boya ile yazı yazılarak zarar verilmişti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.