Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kozza Otel Konusunda lalehaber Uyarmıştı

GÜNCEL 26.12.2016 - 10:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kozza Otel Konusunda lalehaber Uyarmıştı

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Kozza Otel konusunda yapmış olduğumuz haber doğruluğunu kanıtladı.
  Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Kozza Otel konusunda yapmış olduğumuz haber doğruluğunu kanıtladı. Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Mart 2016 tarihlerinde Kozaklı’da faaliyet gösteren Kozza Otel ilgili yolsuzluk haberleri yayınlamış ve burada FETÖ’cuların çeşitli baskılar sonrasında yolsuzluklar yaptığı açıklamıştık. Son olarak 26 Mart 2016 tarihinde “Hani Kozza Otelde Yolsuzluk Yoktu” haberini yayınlamış ve bu haberler sonrasında Kozza Otel sahipleri tarafından silahlı tehditler ile karşı karşıya kalmıştık. Ancak Kozza Otel yönetim kurulu başkanı olan Temur Selman ve avukat Mehmet Dinç Kayseri’de görev yapan FETÖ’cu hakimler ve savcılar tarafından alınan kararlar ile yayınlanan haberlerimizi yayından kaldırılması konusunda karar vermişler ve bu haberleri adeta örtbas ettirmişlerdi. Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ise yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Kozza Otel sahibi Temur Selman ve bu şirkete ait avukatlık görevinde bulunan Mehmet Dinç ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz haberin ne kadar doğru ve güvenilir olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Kozza Otel konusunda yapmış olduğumuz haber doğruluğunu kanıtladı.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Kozza Otel konusunda yapmış olduğumuz haber doğruluğunu kanıtladı.

Nevşehir’de Haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Mart 2016 tarihlerinde Kozaklı’da faaliyet gösteren Kozza Otel ilgili yolsuzluk haberleri yayınlamış ve burada FETÖ’cuların çeşitli baskılar sonrasında yolsuzluklar yaptığı açıklamıştık. Son olarak 26 Mart 2016 tarihinde “Hani Kozza Otelde Yolsuzluk Yoktu” haberini yayınlamış ve bu haberler sonrasında Kozza Otel sahipleri tarafından silahlı tehditler ile karşı karşıya kalmıştık. Ancak Kozza Otel yönetim kurulu başkanı olan Temur Selman ve avukat Mehmet Dinç Kayseri’de görev yapan FETÖ’cu hakimler ve savcılar tarafından alınan kararlar ile yayınlanan haberlerimizi yayından kaldırılması konusunda karar vermişler ve bu haberleri adeta örtbas ettirmişlerdi.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ise yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Kozza Otel sahibi Temur Selman ve bu şirkete ait avukatlık görevinde bulunan Mehmet Dinç ise tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğumuz haberin ne kadar doğru ve güvenilir olduğu bir kez daha ortaya çıktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.