Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Belli Oldu

NEVŞEHİR 22.12.2016 - 18:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Belli Oldu

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Savaş Benli atandı.
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Savaş Benli atandı.   İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan’ın görevden alınmasının ardından bu göreve vekaletin Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan bir süreliğine yürütüyordu.   6 ay önce yazısı yazılmasına rağmen ataması beklenen Savaş Benli’nin ataması gerçekleşti.   Konya’da Defterdarlığında İl Milli Emlak Müdürü olarak görev yapan ve 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı olan Savaş Benli’nin Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine resmen atanması yapıldı.   Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Savaş Benli ve geçenlerde ataması yapılıp göreve başlayan Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine yardımcısı Ramazan Çifti’nin  nasıl çalışacağı , Nevşehir’e neler kazandıracağını zaman gösterecek.     Lale Haber olarak yeni görevinden Savaş Benli’ye başarılar dileriz. 
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Savaş Benli atandı.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine Savaş Benli atandı.

 

İl Özel İdare Genel Sekreteri İsmail Cihan’ın görevden alınmasının ardından bu göreve vekaletin Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan bir süreliğine yürütüyordu.

 

6 ay önce yazısı yazılmasına rağmen ataması beklenen Savaş Benli’nin ataması gerçekleşti.

 

Konya’da Defterdarlığında İl Milli Emlak Müdürü olarak görev yapan ve 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı olan Savaş Benli’nin Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevine resmen atanması yapıldı.

 

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine atanan Savaş Benli ve geçenlerde ataması yapılıp göreve başlayan Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliğine yardımcısı Ramazan Çifti’nin  nasıl çalışacağı , Nevşehir’e neler kazandıracağını zaman gösterecek.

 

 

Lale Haber olarak yeni görevinden Savaş Benli’ye başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.