Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Spor Tesisleşmesi Ne Durumda ?

NEVŞEHİR 22.12.2016 - 01:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Spor Tesisleşmesi Ne Durumda ?

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yazılı açıklamada bulundu.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yazılı açıklamada bulundu.   Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  yaptığı açıklamada ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi ve İlçelerimizdeki Spor Salonlarımızda Okul Sporları Müsabakaları ve Antrenmanlarımız 24 Antrenörümüz eşliğinde 15 branşta ve Gençlik Merkezlerimizdeki kulüp faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.                 Spor Kompleksimizde ve  İlçe Spor Salonlarımızda 7/24 ,Yüzme Havuzumuzda 6.818 i bulan üye sayımızla haftanın 6 günü sabah 09:00 akşam 22:30 arası uzman 3 Antrenör 2 cankurtaran eşliğinde , Gençlik Merkezlerimizdeki 3.909 aktif üyelerimizle birlikte İngilizce, kaligrafi ,ahşap yakma, gitar ,bağlama, ebru ,resim ,diksiyon, model uçak yapımı vb. Kulüp faaliyetlerimizle gençlerimize sosyal ve fiziksel gelişimlerine imkanlar sağlamanın yanı sıra tecrübe konuşuyor, sabah namazı etkinlikleri, şehirler kültürler ve yörelerimiz programları, belirli gün ve haftalarda yapılan vb. etkinliklerimizle de gençlerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yüzme dışında diğer bütün kurslarımız ücretsizdir.                  Ayrıca 2017 yılında hizmete girmesi beklenen Kapalı Teniz Kortumuz 60 seviyesinde tamamlanmış olup Tenis  antrenmanlarımız da yakında başlayacak olmakla birlikte, 2000 Evler Toki mahallesine yapılan Sporcu Fabrikamız da 90 seviyesinde tamamlanmış olup, 4 ayrı branşta Antrenman Salonu ve  bir büyük  Basketbol, Voleybol, Hentbol Sahası ve bahçede açık sahalarla 2017 yılında ilimiz adına güzel bir yatırım olacaktır. Acıgöl İlçemize yapılan ve yapımı devam eden Acıgöl Gençlik Merkezi inşaatı da 90 seviyesinde tamamlanmış olup yakında halkımızın hizmetine sunulacaktır.                 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  olarak tüm halkımızı İlimizde ve İlçelerimizde bulunan Spor Salonlarımıza ve Gençlik Merkezlerimize bekleriz. denildi    
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yazılı açıklamada bulundu.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yazılı açıklamada bulundu.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  yaptığı açıklamada ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi ve İlçelerimizdeki Spor Salonlarımızda Okul Sporları Müsabakaları ve Antrenmanlarımız 24 Antrenörümüz eşliğinde 15 branşta ve Gençlik Merkezlerimizdeki kulüp faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

               

Spor Kompleksimizde ve  İlçe Spor Salonlarımızda 7/24 ,Yüzme Havuzumuzda 6.818 i bulan üye sayımızla haftanın 6 günü sabah 09:00 akşam 22:30 arası uzman 3 Antrenör 2 cankurtaran eşliğinde , Gençlik Merkezlerimizdeki 3.909 aktif üyelerimizle birlikte İngilizce, kaligrafi ,ahşap yakma, gitar ,bağlama, ebru ,resim ,diksiyon, model uçak yapımı vb. Kulüp faaliyetlerimizle gençlerimize sosyal ve fiziksel gelişimlerine imkanlar sağlamanın yanı sıra tecrübe konuşuyor, sabah namazı etkinlikleri, şehirler kültürler ve yörelerimiz programları, belirli gün ve haftalarda yapılan vb. etkinliklerimizle de gençlerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Yüzme dışında diğer bütün kurslarımız ücretsizdir.

                

Ayrıca 2017 yılında hizmete girmesi beklenen Kapalı Teniz Kortumuz 60 seviyesinde tamamlanmış olup Tenis  antrenmanlarımız da yakında başlayacak olmakla birlikte, 2000 Evler Toki mahallesine yapılan Sporcu Fabrikamız da 90 seviyesinde tamamlanmış olup, 4 ayrı branşta Antrenman Salonu ve  bir büyük  Basketbol, Voleybol, Hentbol Sahası ve bahçede açık sahalarla 2017 yılında ilimiz adına güzel bir yatırım olacaktır. Acıgöl İlçemize yapılan ve yapımı devam eden Acıgöl Gençlik Merkezi inşaatı da 90 seviyesinde tamamlanmış olup yakında halkımızın hizmetine sunulacaktır.

             

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  olarak tüm halkımızı İlimizde ve İlçelerimizde bulunan Spor Salonlarımıza ve Gençlik Merkezlerimize bekleriz. denildi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.