Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Valiliğinden Kar Tatili Açıklaması

NEVŞEHİR 14.12.2016 - 17:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valiliğinden Kar Tatili Açıklaması

Nevşehir Valiliğinden akşam üstü yapılan resmi açılamaya göre​ elverişsiz hava şartları nedeniyle, 15.12.2016 Perşembe günü geçerli olmak İl Hıfzıssıhha Kurulunca tatil kararı alındı.
Nevşehir Valiliğinden akşam üstü yapılan resmi açılamaya göre​ elverişsiz hava şartları nedeniyle, 15.12.2016 Perşembe günü geçerli olmak üzere  İl Hıfzıssıhha Kurulunca kısmi tatil kararı alındı.   İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince;   1-Soğuk hava, fırtına ve tipinin ulaşımı olumsuz yönde etkileyeceğinden; Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş İlçeleri ve Merkez İlçe Kaymaklı Beldesi ile İl merkezine bağlı Çardak, İcik ve Boğaz Köylerinde eğitime 15.12.2016 günü 1 (bir) gün ara verilmesi, (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır.)   2-İlimiz Nevşehir merkezi ile Avanos, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp İlçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime 15.12.2016 günü 1 (bir) gün ara verilmesine karar verilmiştir.   3-Meteorolojiden alınan bilgiler neticesinde herhangi bir olumsuzluk görülmediğinden, yukarıdaki yerler ve taşımalı eğitim dışında eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir. denildi. 
Nevşehir Valiliğinden akşam üstü yapılan resmi açılamaya göre​ elverişsiz hava şartları nedeniyle, 15.12.2016 Perşembe günü geçerli olmak İl Hıfzıssıhha Kurulunca tatil kararı alındı.

Nevşehir Valiliğinden akşam üstü yapılan resmi açılamaya göre​ elverişsiz hava şartları nedeniyle, 15.12.2016 Perşembe günü geçerli olmak üzere  İl Hıfzıssıhha Kurulunca kısmi tatil kararı alındı.

 

İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince;

 

1-Soğuk hava, fırtına ve tipinin ulaşımı olumsuz yönde etkileyeceğinden; Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş İlçeleri ve Merkez İlçe Kaymaklı Beldesi ile İl merkezine bağlı Çardak, İcik ve Boğaz Köylerinde eğitime 15.12.2016 günü 1 (bir) gün ara verilmesi, (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de aynı gün idari izinli sayılacaklardır.)

 

2-İlimiz Nevşehir merkezi ile Avanos, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp İlçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime 15.12.2016 günü 1 (bir) gün ara verilmesine karar verilmiştir.

 

3-Meteorolojiden alınan bilgiler neticesinde herhangi bir olumsuzluk görülmediğinden, yukarıdaki yerler ve taşımalı eğitim dışında eğitim ve öğretime normal olarak devam edilecektir. denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.