Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Hava Durumu Nasıl Olacak?

GÜNCEL 14.12.2016 - 14:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Hava Durumu Nasıl Olacak?

Nevşehir’de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında vatandaşlar ve araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı.
  Nevşehir’de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında vatandaşlar ve araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de kar bir günlük yerini soğuk havaya bırakacak.    İşte önümüzde ki 5 günlük hava durumu;   15 Aralık Perşembe, Parçalı bulutlu bir hava beklenirken en yüksek hava sıcaklığı -4 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -13 derece olması tahmin ediliyor.   16 Aralık Cuma, Nevşehir’de kar yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı -2 derece, en düşük hava sıcaklığı -8 derece olması tahmin ediliyor.   17 Aralık Cumartesi, Kar yağışı yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. En yüksek hava sıcaklığı -3 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor.   18 Aralık Pazar, Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı -3 derece, en düşük hava sıcaklığı -11 derece olması tahmin ediliyor.   19 Aralık Pazartesi, Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 0 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor. 
Nevşehir’de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında vatandaşlar ve araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı.

 

Nevşehir’de dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında vatandaşlar ve araç sürücüleri zaman zaman zor anlar yaşadı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de kar bir günlük yerini soğuk havaya bırakacak.

 

 İşte önümüzde ki 5 günlük hava durumu;

 

15 Aralık Perşembe, Parçalı bulutlu bir hava beklenirken en yüksek hava sıcaklığı -4 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -13 derece olması tahmin ediliyor.

 

16 Aralık Cuma, Nevşehir’de kar yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı -2 derece, en düşük hava sıcaklığı -8 derece olması tahmin ediliyor.

 

17 Aralık Cumartesi, Kar yağışı yerini parçalı bulutlu bir havaya bırakacak. En yüksek hava sıcaklığı -3 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor.

 

18 Aralık Pazar, Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı -3 derece, en düşük hava sıcaklığı -11 derece olması tahmin ediliyor.

 

19 Aralık Pazartesi, Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 0 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -10 derece olması tahmin ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.