Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haydi Nevşehir Halep İçin Uzat Elini !

NEVŞEHİR 14.12.2016 - 13:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Halep İçin Uzat Elini !

Nevşehir Beşir Derneği'nden Önemli Duyuru ; İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır.
Nevşehir Beşir Derneği'nden Önemli Duyuru ; İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır. İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Halep’te yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır.   Özellikle UN,YAĞ, MAYA talepleri olduğu bilinmektedir. Muhafaza şartları ve saklama koşulları avantajından dolayı özellikle konserve ve paket ürünler talep edilmektedir. Yardım ve bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız 0532 684 73 78 ve 0535 354 48 79 numaralı telefondan İrtibata Geçmelerini ACİLEN BEKLİYORUZ denildi.     
Nevşehir Beşir Derneği'nden Önemli Duyuru ; İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır.

Nevşehir Beşir Derneği'nden Önemli Duyuru ; İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır.



İlimizde faaliyette bulunan Beşir Derneği Halep’te yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gıda ve giyim yardımı kampanyası başlatmıştır.

 

Özellikle UN,YAĞ, MAYA talepleri olduğu bilinmektedir. Muhafaza şartları ve saklama koşulları avantajından dolayı özellikle konserve ve paket ürünler talep edilmektedir.


Yardım ve bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız 0532 684 73 78 ve 0535 354 48 79 numaralı telefondan İrtibata Geçmelerini ACİLEN BEKLİYORUZ denildi. 

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.