Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'den Halep'e 24 Ton Un Gönderildi

GÜNCEL 13.12.2016 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'den Halep'e 24 Ton Un Gönderildi

NEVŞEHİR (İHA) - Sağlık ve Medeniyet Derneği tarafından Halep’e 24 ton un bulunan yardım TIR’ı gönderildi.
  NEVŞEHİR (İHA) - Sağlık ve Medeniyet Derneği tarafından Halep’e 24 ton un bulunan yardım TIR’ı gönderildi.   Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğinin yaptığı yardım kampanyasına destek veren Sağlık ve Medeniyet Derneği, üyelerinden topladıkları yardımlarla oluşturulan un TIR’ını Halepli sivillere ulaştırılmak üzere Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü sınır kapısına uğurladı. Gülbahçe’de düzenlenen uğurlama töreninde konuşan dernek Nevşehir il temsilcisi  Dr. Fatih Yakut, “Suriye’nin Halep kentinde tüm dünyanın suskun bakışları arasında insanlar katlediyor. İnsanlar göz göre göre vahşice katlediliyor. Dünya bu katliamları yıllardır görmüyor, feryatları duymuyor. Bizler, mazlum Müslümanlara yardım etmeye mecburuz. Zira, Allah, Müslümanlar kardeştir buyuruyor. Esad ve ona destek veren güçler hedef gözetmeden yapılan kara ve hava saldırıları ile Müslüman halk yok ediliyor. Katliamın acı sonuçları her geçen gün katlanarak artıyor. Bu elim olaylara karşı tüm ülkeler sussa da, Müslümanlar seyirci kalmamalı.” dedi. 
NEVŞEHİR (İHA) - Sağlık ve Medeniyet Derneği tarafından Halep’e 24 ton un bulunan yardım TIR’ı gönderildi.

 

NEVŞEHİR (İHA) - Sağlık ve Medeniyet Derneği tarafından Halep’e 24 ton un bulunan yardım TIR’ı gönderildi.  

Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğinin yaptığı yardım kampanyasına destek veren Sağlık ve Medeniyet Derneği, üyelerinden topladıkları yardımlarla oluşturulan un TIR’ını Halepli sivillere ulaştırılmak üzere Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü sınır kapısına uğurladı.

Gülbahçe’de düzenlenen uğurlama töreninde konuşan dernek Nevşehir il temsilcisi  Dr. Fatih Yakut, “Suriye’nin Halep kentinde tüm dünyanın suskun bakışları arasında insanlar katlediyor. İnsanlar göz göre göre vahşice katlediliyor. Dünya bu katliamları yıllardır görmüyor, feryatları duymuyor. Bizler, mazlum Müslümanlara yardım etmeye mecburuz. Zira, Allah, Müslümanlar kardeştir buyuruyor. Esad ve ona destek veren güçler hedef gözetmeden yapılan kara ve hava saldırıları ile Müslüman halk yok ediliyor. Katliamın acı sonuçları her geçen gün katlanarak artıyor. Bu elim olaylara karşı tüm ülkeler sussa da, Müslümanlar seyirci kalmamalı.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.