Sitenin sağında bir giydirme reklam

30 Yürek 1 Kadraj Sergisi Açıldı

KÜLTÜR-SANAT 07.12.2016 - 08:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

30 Yürek 1 Kadraj Sergisi Açıldı

Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi açıldı.
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi açıldı.   3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Nevşehir Gençlik Merkezi ile H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan "Çocuk ve Oyun" temalı "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi Forum Kapadokya AVM'de açıldı.   Serginin açılışına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlhan Temel, Nevşehir Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü S. Ersen Dörtkol, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Kıratlı ve Ramazan Bıyıklıoğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.   Sergi açılışında, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nevşehir Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve gençlik liderleri tarafından müzik dinletisi de sunuldu.  
Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi açıldı.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Nevşehir Gençlik Merkezi ile H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan "Çocuk ve Oyun" temalı "30 Yürek 1 Kadraj" isimli fotoğraf sergisi Forum Kapadokya AVM'de açıldı.

 

Serginin açılışına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü İlhan Temel, Nevşehir Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü S. Ersen Dörtkol, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Kıratlı ve Ramazan Bıyıklıoğlu, okul müdürleri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

 

Sergi açılışında, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nevşehir Gençlik Merkezi gönüllü gençleri ve gençlik liderleri tarafından müzik dinletisi de sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.