Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardelen Koleji Açık Ara Galip

EĞİTİM 06.12.2016 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Açık Ara Galip

Nevşehir’in lider eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji il genelinde düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.
Nevşehir’in lider eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji il genelinde düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.   Özel Kardelen Koleji ile Yunus Emre Sağlık Meslek Lisesi bugün Gülşehir kapalı spor salonunda saat 14:00’da karşı karşıya geldi. Karşılaşma da Mehmet Durusu’nun koçluğunu yaptığı Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler Basketbol takımı A Kategorisi grup maçını 89-18’lik bir skorla açık ara kazandı.   Kardelen Koleji olarak  beden eğitimi öğretmeni Mehmet Durusu ve Ahmet Çağrı Demir ile öğrencilerini tebrik eder başarılar dileriz. denildi.   Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler A Kategorisi takımının namaglup kadrosu: Orkinos Uluman (K) Bahadır Yıldız Batuhan Özdağlı Berkay Kantarcı Sezgin Döşeyici Selman Akgün Berk Eren İnan Erkan Kuru Burak Yiğit Duysak Oğuzhan Özdağlı Batuhan Serkan Tekeoğlu Hüsnü Ertosun Tunahan Taşkın Rıza Düzgün  
Nevşehir’in lider eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji il genelinde düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.

Nevşehir’in lider eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji il genelinde düzenlenen turnuvada fırtına gibi esiyor.

 

Özel Kardelen Koleji ile Yunus Emre Sağlık Meslek Lisesi bugün Gülşehir kapalı spor salonunda saat 14:00’da karşı karşıya geldi. Karşılaşma da Mehmet Durusu’nun koçluğunu yaptığı Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler Basketbol takımı A Kategorisi grup maçını 89-18’lik bir skorla açık ara kazandı.

 

Kardelen Koleji olarak  beden eğitimi öğretmeni Mehmet Durusu ve Ahmet Çağrı Demir ile öğrencilerini tebrik eder başarılar dileriz. denildi.

 

Özel Kardelen Koleji Genç Erkekler A Kategorisi takımının namaglup kadrosu:

Orkinos Uluman (K)

Bahadır Yıldız

Batuhan Özdağlı

Berkay Kantarcı

Sezgin Döşeyici

Selman Akgün

Berk Eren İnan

Erkan Kuru

Burak Yiğit Duysak

Oğuzhan Özdağlı

Batuhan Serkan Tekeoğlu

Hüsnü Ertosun

Tunahan Taşkın

Rıza Düzgün

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.