Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'deki Kaymakamların ve Vali Yardımcısının Yerleri Değişti

NEVŞEHİR 01.12.2016 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'deki Kaymakamların ve Vali Yardımcısının Yerleri Değişti

İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.   Resmi Gazetede yayınlanan Vali yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin önümüzde ki saatlerde netleşmesi bekleniyor.   Peki Nevşehirli ilinde kimler değişti yerine kimler atandı?   Nevşehir Vali Yardımcısı Nuri Gezici: Derece Kadrolu Hukuk Müşavirliğine atandı    Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru 1. Derece Kadrolu Aralık Kaymakamlığına atandı   3. Derece Hamur Kaymakamlığına Hacıbektaş Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil atanırken Hacıbektaş Kaymakamlığında boşalan makama ise Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş atandı.    3. Derece Yapraklı Kaymakamlığına Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin atanırken yerine her hangi bir kaymakamın atanmadığı öğrenildi.    1.Derece Sorgun Kaymakamlığına Nevşehir İl Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Altınpınar atanırken boşalan  Nevşehir Valiliği Hukuk Müşavirliğine görevine Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdür Şaban Erdoğan atandı.   FETÖ'den tutuklu olan Derinkuyu kaymakamının yerine ise Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk atandı.      Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan 1 Derece Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına  atanırken 1 Derece Kadrolu Avanos Kaymakamlığa ise Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak atandı.        Nevşehir ilinin ilçeleri olan  Kozaklı , Acıgöl ve Gülşehir ilçelerine yeni bir kaymakam atanmazken bu makamların nasıl doldurulacağı ise merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre atama yapılmayan ilçelere Vali Yardımcısı veya stajer bir kaymakamın görev yapma durumu olabilmek ile birlikte büyük bir olasılıkla ilk atama yapılacak kaymakamların bu ilçelere verilmesi gündemde. 
İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından üzerinde bir süredir çalışılan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi açıklandı.

 

Resmi Gazetede yayınlanan Vali yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesinin önümüzde ki saatlerde netleşmesi bekleniyor.

 

Peki Nevşehirli ilinde kimler değişti yerine kimler atandı?

 

Nevşehir Vali Yardımcısı Nuri Gezici: Derece Kadrolu Hukuk Müşavirliğine atandı 

 

Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru 1. Derece Kadrolu Aralık Kaymakamlığına atandı

 

3. Derece Hamur Kaymakamlığına Hacıbektaş Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil atanırken Hacıbektaş Kaymakamlığında boşalan makama ise Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş atandı. 

 

3. Derece Yapraklı Kaymakamlığına Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin atanırken yerine her hangi bir kaymakamın atanmadığı öğrenildi. 

 

1.Derece Sorgun Kaymakamlığına Nevşehir İl Hukuk İşleri Müdürü Mustafa Altınpınar atanırken boşalan  Nevşehir Valiliği Hukuk Müşavirliğine görevine Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdür Şaban Erdoğan atandı.

 

FETÖ'den tutuklu olan Derinkuyu kaymakamının yerine ise Şemdinli Kaymakamı Murat Öztürk atandı. 

 

 

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan 1 Derece Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına  atanırken 1 Derece Kadrolu Avanos Kaymakamlığa ise Hukuk Müşaviri Yemen Bayrak atandı. 

 

 

 

Nevşehir ilinin ilçeleri olan  Kozaklı , Acıgöl ve Gülşehir ilçelerine yeni bir kaymakam atanmazken bu makamların nasıl doldurulacağı ise merak konusu oldu. Edinilen bilgiye göre atama yapılmayan ilçelere Vali Yardımcısı veya stajer bir kaymakamın görev yapma durumu olabilmek ile birlikte büyük bir olasılıkla ilk atama yapılacak kaymakamların bu ilçelere verilmesi gündemde. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.