Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dik Durdu Dik Yaşadı Dik Öldü

GÜNCEL 30.11.2016 - 22:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Dik Durdu Dik Yaşadı Dik Öldü

Hiç bir zaman Emperyalizme Boyun Eğmedi
Küba Devlet Başkanı Castro´nun ölümü halkına yasa boğdu. Hayatı halkı için mücadeleler ile geçen CASTRO, başta Amerika olmak üzere Batı ülkelerinin sıkıştırmalarına boyun eğmemiş ve onlarla mücadelesini aralıksız sürdürmüştür.   Bir liderin halkı için gösterdiği dik onurlu duruşu, başka mazlum milletlerce ayakta alkışlanmıştır.   Lale Haber olarak , Fidel CASTRO´nun dünya görüşüne ve inanç felsefesine katılmamakla birlikte, onun Emperyalizme karşı gösterdiği asil duruşu ayakta alkışlıyor.
Hiç bir zaman Emperyalizme Boyun Eğmedi

Küba Devlet Başkanı Castro´nun ölümü halkına yasa boğdu. Hayatı halkı için mücadeleler ile geçen CASTRO, başta Amerika olmak üzere Batı ülkelerinin sıkıştırmalarına boyun eğmemiş ve onlarla mücadelesini aralıksız sürdürmüştür.

 

Bir liderin halkı için gösterdiği dik onurlu duruşu, başka mazlum milletlerce ayakta alkışlanmıştır.

 

Lale Haber olarak , Fidel CASTRO´nun dünya görüşüne ve inanç felsefesine katılmamakla birlikte, onun Emperyalizme karşı gösterdiği asil duruşu ayakta alkışlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.