Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altınyıldız’da 2. Veli Toplantıları Başladı

EĞİTİM 29.11.2016 - 08:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız’da 2. Veli Toplantıları Başladı

2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. Yarıyıl veli toplantılarının ikincisi 28 Kasım Pazartesi günü Altınyıldız Eğitim Kurumları Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.
2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. Yarıyıl veli toplantılarının ikincisi 28 Kasım Pazartesi günü Altınyıldız Eğitim Kurumları Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.   Lise 9, sınıf öğrenci veli toplantısı ile başlayan toplantılar üç gün devam edecek.   Konferans salonunda yapılan veli toplantısı Fen,Anadolu,Mesl eki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrenci velileri ve öğretmenlerinin katılıyla düzenleniyor.   Toplantılarda branş öğretmenleri ve öğrenci velileri bir araya geldi.Veliler, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüşme yaparak öğrencilerinin eğitim durumları hakkında bilgi sahibi oldular.   Öğretmenler, velilerle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundu.   Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç , toplantıya yoğun bir veli katılımının olduğunu belirterek öğretmen-veli buluşmalarını okul olarak çok önemsediklerini dile getirdi.   Velilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman desteklediler ve hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yaptık,diyerek veli toplantılarının önemine değindi .   10. 11. 12. sınıflarımızın veli toplantıları 29 ve30 Kasım tarihlerinde yapılacak.   Altınyıldız Eğitim Kurumları yaptığı açıklamada , Toplantıya katılan veliler,okul yönetimine teşekkür ederek,bire bir etüt uygulamaları,kurslar,deneme sınavları,derslerin işlenişi,disiplin gibi hususlarda duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir. denildi
2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. Yarıyıl veli toplantılarının ikincisi 28 Kasım Pazartesi günü Altınyıldız Eğitim Kurumları Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. Yarıyıl veli toplantılarının ikincisi 28 Kasım Pazartesi günü Altınyıldız Eğitim Kurumları Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

 

Lise 9, sınıf öğrenci veli toplantısı ile başlayan toplantılar üç gün devam edecek.

 

Konferans salonunda yapılan veli toplantısı Fen,Anadolu,Mesl eki ve Teknik Anadolu Liseleri öğrenci velileri ve öğretmenlerinin katılıyla düzenleniyor.

 

Toplantılarda branş öğretmenleri ve öğrenci velileri bir araya geldi.Veliler, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile görüşme yaparak öğrencilerinin eğitim durumları hakkında bilgi sahibi oldular.

 

Öğretmenler, velilerle bire bir görüşerek derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkisi konularında geniş değerlendirmelerde bulundu.

 

Toplantının bitiminde bir değerlendirme yapan Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç , toplantıya yoğun bir veli katılımının olduğunu belirterek öğretmen-veli buluşmalarını okul olarak çok önemsediklerini dile getirdi.

 

Velilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman desteklediler ve hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Yoğun katılımla gerçekleşen bir toplantıya daha ev sahipliği yaptık,diyerek veli toplantılarının önemine değindi .

 

10. 11. 12. sınıflarımızın veli toplantıları 29 ve30 Kasım tarihlerinde yapılacak.

 

Altınyıldız Eğitim Kurumları yaptığı açıklamada , Toplantıya katılan veliler,okul yönetimine teşekkür ederek,bire bir etüt uygulamaları,kurslar,deneme sınavları,derslerin işlenişi,disiplin gibi hususlarda duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir. denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.