Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Haberimiz Sonrası Versa Hastanesinden Açıklama Geldi

NEVŞEHİR 28.11.2016 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haberimiz Sonrası Versa Hastanesinden Açıklama Geldi

Lale Haber Merkezimiz tarafından 24.11.2016 tarihinde Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu haberimiz hakkında Versa Hastanesince açıklama yapıldı.
Lale Haber Merkezimiz tarafından Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu haberimiz hakkında Versa Hastanesince açıklama yapıldı.     Versa Hastanesi Yönetim Kurulu haber merkezimize gönderdiği yazılı tekzip metninde ; 24.11.2016 tarihinde Haber Merkezinizce Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu şeklinde başlayan ve hastanemizde sezeryan doğum sırasında hastanın karnında spanç unutulduğu yönündeki haber sonrası hastanemiz bünyesinde yaptığımız araştırmada ve hastanenin tüm kayıtlarında yapılan incelemede sezaryen sırasında karnında spanç unutma şeklinde nitelendirilecek bir vakıaya rastlanılmadığı gibi, bu yönde bir şikâyette hastanemize ulaşmamıştır. Yapılan incelemeler sonucu böyle bir vakıa olmaması rağmen böyle bir haberin çıkması  Versa hastanemiz ve ismi geçen doktor hakkında kamuoyunda yanlış bir kanı oluşturulmuştur. Bu şekilde bizim bilmediğimiz bir hasta veya vakıa varsa şuana kadar hastanemize de her hangi bir başvurusu da söz konusu değildir. Bu nedenlerle, yapılan bu haberde bahsi geçen olayın hastanemizce yapılan tüm incelemeler sonucu böyle bir olayın yaşanmadığını ve haberin gerçek dışı olduğunu tüm kamuoyu ile paylaşırız"  denildi.
Lale Haber Merkezimiz tarafından 24.11.2016 tarihinde Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu haberimiz hakkında Versa Hastanesince açıklama yapıldı.

Lale Haber Merkezimiz tarafından Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu haberimiz hakkında Versa Hastanesince açıklama yapıldı.

 

 

Versa Hastanesi Yönetim Kurulu haber merkezimize gönderdiği yazılı tekzip metninde ; 24.11.2016 tarihinde Haber Merkezinizce Nevşehir’de hizmet veren Versa Hastanesinde doğum sonrasında yaşanan skandal Kayseri’de son buldu şeklinde başlayan ve hastanemizde sezeryan doğum sırasında hastanın karnında spanç unutulduğu yönündeki haber sonrası hastanemiz bünyesinde yaptığımız araştırmada ve hastanenin tüm kayıtlarında yapılan incelemede sezaryen sırasında karnında spanç unutma şeklinde nitelendirilecek bir vakıaya rastlanılmadığı gibi, bu yönde bir şikâyette hastanemize ulaşmamıştır. Yapılan incelemeler sonucu böyle bir vakıa olmaması rağmen böyle bir haberin çıkması  Versa hastanemiz ve ismi geçen doktor hakkında kamuoyunda yanlış bir kanı oluşturulmuştur. Bu şekilde bizim bilmediğimiz bir hasta veya vakıa varsa şuana kadar hastanemize de her hangi bir başvurusu da söz konusu değildir. Bu nedenlerle, yapılan bu haberde bahsi geçen olayın hastanemizce yapılan tüm incelemeler sonucu böyle bir olayın yaşanmadığını ve haberin gerçek dışı olduğunu tüm kamuoyu ile paylaşırız"  denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.