Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Öğrencilerden Bilim Merkezi'ne Gezi

EĞİTİM 25.11.2016 - 19:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Öğrencilerden Bilim Merkezi'ne Gezi

Kardelen Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen lisesi Konya Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi.
Kardelen Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen lisesi Konya Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi.   Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir kafile ile Konya Karatay Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi. Çarşamba günü gerçekleştirilen gezide öğrenciler ziyaret edilen üniversitelerde Hukuk Fakültesi Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültelerinde derslere girerek üniversite atmosferini gözlemleme fırsatı buldular.   Gezi sırasında öğrencilerin ilgisini ise en çok Bilim Merkezi çekti. Mimarlar ve mühendisler tarafından oluşturulan birbirinden ilginç çalışmaları inceleyen öğrenciler keyifli ve öğretici saatler geçirdi.    
Kardelen Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen lisesi Konya Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi.

Kardelen Eğitim Kurumları Anadolu ve Fen lisesi Konya Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi.

 

Nevşehir'in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir kafile ile Konya Karatay Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi ve Bilim Merkezi'ne gezi düzenledi. Çarşamba günü gerçekleştirilen gezide öğrenciler ziyaret edilen üniversitelerde Hukuk Fakültesi Tıp Fakültesi ve Mühendislik Fakültelerinde derslere girerek üniversite atmosferini gözlemleme fırsatı buldular.

 

Gezi sırasında öğrencilerin ilgisini ise en çok Bilim Merkezi çekti. Mimarlar ve mühendisler tarafından oluşturulan birbirinden ilginç çalışmaları inceleyen öğrenciler keyifli ve öğretici saatler geçirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.