Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Milli Eğitimden Başöğretmen Atatürk'e Büyük Vefasızlık

EĞİTİM 25.11.2016 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Milli Eğitimden Başöğretmen Atatürk'e Büyük Vefasızlık

Nevşehir Gülşehir ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Günü programında Atatürk'e yapılan büyük vefasızlık yürekleri sızlattı.
Nevşehir Gülşehir ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Günü programında Atatürk'e yapılan büyük vefasızlık yürekleri sızlattı.   Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, Gülşehir ilçesinde bulunan Belinay düğün salonunda dün akşam yapılan öğretmenlerin yemekli programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk adeta ismiyle cismiyle yoktu.    PROTOKOLÜN UMRUNDA DEĞİL  Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , İlçe Jandarma Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan , İlçe Müftüsü, İl ve İlçe Milli Eğitim görevlileri, çalışan ve emekli öğretmen eşleri, öğretmen adayları ve bazı vatandaşların katıldığı Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda Atatürk'e yapılan vefasızlık yürekleri sızlattı.    Programın yapıldığı Belinay Düğün Salonunda gözler Başöğretmen Atatürk'ü aradı.   Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün logosunun bulunduğu flama ve Türk Bayrağı dışında salonda herhangi bir Atatürk resmi yer almazken, konuşmacılar bir iki zorunluluk dışında Atatürk'ün ismini dahi telaffuz etmekten kaçınır bir izlenim yarattılar.   Bir yeni öğretmenin yemin metni dışında, adı anılmaya çekinilen Atatürk'ün salonda adeta gizlenmeye çalışıldığı hissedildi. Bir öğretmen adayıda Osmanlı devlet adamlarını ve hatta 15 Temmuz şehitlerini sayarken, İl Milli Eğitim Müdürü bile, yaptığı konuşma ile "Ömer Ömer Ömer" vurgularıyla 15 Temmuz darbesini anlattı. Ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bile anmadı.    Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürünün açış konuşmasında da vefasızlık tüm çıplaklığıyla kendini gösterdi.    Programdaki "Başöğretmen" adlı slayt gösterisi bile yasak savma babından, uzaktan çekilmiş eski görüntülerin müzik eşliğinde verilmesinden ibaretti.   Gülşehirli öğretmenlerin, 24 Kasımın Yüce Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olduğunu unutmuş görünmeleri bilinçli vatandaşları kahretti.   Lale Haber olarak soruyoruz. Böyle yapmakla elinize ne geçti daha 14 gün önce ölüm yıldönümünde sosyal medyadan Nevşehir'deki bir çok kurum ve kuruluşlarda yad edilen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz olacaktır. sözü gerçek oldu. Şimdiki nesilde çıkan vatan hainlerini kimin nesili kimler eğitti acaba diye sormamak elde değil.   Soruyoruz KİMİN ESERİ BU VATAN HAİNLERİ - Bakalım Haberimiz sonrası çıkıp bir özür dileyen olacak mı ? Her hangi bir soruşturma açılacak mı ?      Kaynak : Hak Gazetesi      
Nevşehir Gülşehir ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Günü programında Atatürk'e yapılan büyük vefasızlık yürekleri sızlattı.

Nevşehir Gülşehir ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Günü programında Atatürk'e yapılan büyük vefasızlık yürekleri sızlattı.

 

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği, Gülşehir ilçesinde bulunan Belinay düğün salonunda dün akşam yapılan öğretmenlerin yemekli programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk adeta ismiyle cismiyle yoktu. 

 

PROTOKOLÜN UMRUNDA DEĞİL 

Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , İlçe Jandarma Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan , İlçe Müftüsü, İl ve İlçe Milli Eğitim görevlileri, çalışan ve emekli öğretmen eşleri, öğretmen adayları ve bazı vatandaşların katıldığı Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programda Atatürk'e yapılan vefasızlık yürekleri sızlattı. 

 

Programın yapıldığı Belinay Düğün Salonunda gözler Başöğretmen Atatürk'ü aradı.

 

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün logosunun bulunduğu flama ve Türk Bayrağı dışında salonda herhangi bir Atatürk resmi yer almazken, konuşmacılar bir iki zorunluluk dışında Atatürk'ün ismini dahi telaffuz etmekten kaçınır bir izlenim yarattılar.

 

Bir yeni öğretmenin yemin metni dışında, adı anılmaya çekinilen Atatürk'ün salonda adeta gizlenmeye çalışıldığı hissedildi. Bir öğretmen adayıda Osmanlı devlet adamlarını ve hatta 15 Temmuz şehitlerini sayarken, İl Milli Eğitim Müdürü bile, yaptığı konuşma ile "Ömer Ömer Ömer" vurgularıyla 15 Temmuz darbesini anlattı. Ancak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bile anmadı. 

 

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürünün açış konuşmasında da vefasızlık tüm çıplaklığıyla kendini gösterdi. 

 

Programdaki "Başöğretmen" adlı slayt gösterisi bile yasak savma babından, uzaktan çekilmiş eski görüntülerin müzik eşliğinde verilmesinden ibaretti.

 

Gülşehirli öğretmenlerin, 24 Kasımın Yüce Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul edişinin yıldönümü olduğunu unutmuş görünmeleri bilinçli vatandaşları kahretti.

 

Lale Haber olarak soruyoruz. Böyle yapmakla elinize ne geçti daha 14 gün önce ölüm yıldönümünde sosyal medyadan Nevşehir'deki bir çok kurum ve kuruluşlarda yad edilen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz olacaktır. sözü gerçek oldu. Şimdiki nesilde çıkan vatan hainlerini kimin nesili kimler eğitti acaba diye sormamak elde değil.

 

Soruyoruz KİMİN ESERİ BU VATAN HAİNLERİ - Bakalım Haberimiz sonrası çıkıp bir özür dileyen olacak mı ? Her hangi bir soruşturma açılacak mı ? 

 

 

Kaynak : Hak Gazetesi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.