Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi

EĞİTİM 24.11.2016 - 13:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi

Kardelen Koleji , kendi bünyesinde bulunan öğretmenlerine Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi düzenledi.
Kardelen Koleji , kendi bünyesinde bulunan öğretmenlerine Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi düzenledi.   Kardelen Eğitim Kurumları, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle Uçhisar Kaya Otel'de öğretmenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan tüm öğretmenlerin eşleri ile birlikte katıldığı gecede günün anlam ve önemine yönelik ilk konuşmayı Kardelen Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Yücel Menekşe yaptı.   Menekşe, yaptığı konuşmada; " Geleceğimizi emanet ettiğimiz fedakar öğretmelerim, bizleri daha ilerilere götürecek nesiller sizlerin ellerinde şekillenmektedir. Sizler bir toplumun mimarları, sanatkarlarsınız. Fedakarca yaptığınız çalışmalardan dolayı tüm öğretmenlerimin öğretmenler günün kutlarım." dedi.   Okul aile birliği başkanı Dilek Bozkurt ise yaptığı konuşmada; " Başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bizlere emek veren ve çocuklarımızı hayata hazırlayarak bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin günün kutlarım." dedi.   Okul aile birliği tarafından öğretmenlere hediyeler takdim edilen gecede tüm öğretmenler bu güzel organizasyondan dolayı Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.    
Kardelen Koleji , kendi bünyesinde bulunan öğretmenlerine Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi düzenledi.

Kardelen Koleji , kendi bünyesinde bulunan öğretmenlerine Muhteşem Öğretmenler Günü Gecesi düzenledi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları, "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle Uçhisar Kaya Otel'de öğretmenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kardelen Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan tüm öğretmenlerin eşleri ile birlikte katıldığı gecede günün anlam ve önemine yönelik ilk konuşmayı Kardelen Koleji Yönetim Kurlu Başkanı Yücel Menekşe yaptı.

 

Menekşe, yaptığı konuşmada; " Geleceğimizi emanet ettiğimiz fedakar öğretmelerim, bizleri daha ilerilere götürecek nesiller sizlerin ellerinde şekillenmektedir. Sizler bir toplumun mimarları, sanatkarlarsınız. Fedakarca yaptığınız çalışmalardan dolayı tüm öğretmenlerimin öğretmenler günün kutlarım." dedi.

 

Okul aile birliği başkanı Dilek Bozkurt ise yaptığı konuşmada; " Başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bizlere emek veren ve çocuklarımızı hayata hazırlayarak bu kutsal görevi yerine getiren tüm öğretmenlerimizin günün kutlarım." dedi.

 

Okul aile birliği tarafından öğretmenlere hediyeler takdim edilen gecede tüm öğretmenler bu güzel organizasyondan dolayı Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.