Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Özel Okul Skandalı

GÜNCEL 22.11.2016 - 15:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Özel Okul Skandalı

Nevşehir’de özel bir eğitim kurumunda öğrenciler arasında çıkan kavgayı hangi özel okul idaresi örtbas etmeye çalışıyor.
  Nevşehir’de özel bir eğitim kurumunda öğrenciler arasında çıkan kavgayı hangi özel okul idaresi örtbas etmeye çalışıyor.   Nevşehir’de gün geçmiyor ki özel bir okulda skandal çıkmayı görsün. Nitekim son yaşanan olaylar sonrasında öğrenci velileri arasında olayları örtbas etmeye çalışan okul idarecileri zengin fakir ayrımı yapmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre özel bir okulda öğrenim gören bir öğrenci sınıf içerisinde ders çalışmakta idi. Ders çalışan öğrencinin üzerine önce top atan bir başka öğrenci kendisine tepki gösteren sınıf arkadaşını önce darp etti ardından ise sınıftan çekti gitti.    Okulda yaşanan bu olay sonrasında ise okul idaresi adeta bu olaya sessiz kalması ve öğrenci velilerinin arasını soğutmaya çalışması ise bu kadarına da pes dedirtti.   Peki Nevşehir’de hangi özel okulda bu olaylara göz yumuluyor ve Milli Eğitim Müdürlüğünden saklanıyor?   Ayrıntılar çok yakında bizi takip etmeye devam edin.  
Nevşehir’de özel bir eğitim kurumunda öğrenciler arasında çıkan kavgayı hangi özel okul idaresi örtbas etmeye çalışıyor.

 

Nevşehir’de özel bir eğitim kurumunda öğrenciler arasında çıkan kavgayı hangi özel okul idaresi örtbas etmeye çalışıyor.

 

Nevşehir’de gün geçmiyor ki özel bir okulda skandal çıkmayı görsün. Nitekim son yaşanan olaylar sonrasında öğrenci velileri arasında olayları örtbas etmeye çalışan okul idarecileri zengin fakir ayrımı yapmaya çalışması ise dikkatlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre özel bir okulda öğrenim gören bir öğrenci sınıf içerisinde ders çalışmakta idi. Ders çalışan öğrencinin üzerine önce top atan bir başka öğrenci kendisine tepki gösteren sınıf arkadaşını önce darp etti ardından ise sınıftan çekti gitti.

 

 Okulda yaşanan bu olay sonrasında ise okul idaresi adeta bu olaya sessiz kalması ve öğrenci velilerinin arasını soğutmaya çalışması ise bu kadarına da pes dedirtti.

 

Peki Nevşehir’de hangi özel okulda bu olaylara göz yumuluyor ve Milli Eğitim Müdürlüğünden saklanıyor?

 

Ayrıntılar çok yakında bizi takip etmeye devam edin.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.