Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Kolejinden TEOG Açıklaması

EĞİTİM 22.11.2016 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Kolejinden TEOG Açıklaması

Özel Kardelen Eğitim Kurumları TEOG sınavı nedeniyle açıklamada bulundu.
Özel Kardelen Eğitim Kurumları TEOG sınavı nedeniyle açıklamada bulundu.   Nevşehir Lider okulu Kardelen Kolejinden TEOG sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.   Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İnklap Tarihi ve Yabancı Dil derslerini kapsayan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş sınavı 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacaktır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimize, büyük azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak başarılar dileriz. denildi.  
Özel Kardelen Eğitim Kurumları TEOG sınavı nedeniyle açıklamada bulundu.

Özel Kardelen Eğitim Kurumları TEOG sınavı nedeniyle açıklamada bulundu.

 

Nevşehir Lider okulu Kardelen Kolejinden TEOG sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Kardelen Koleji yaptığı açıklamada ; Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İnklap Tarihi ve Yabancı Dil derslerini kapsayan Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş sınavı 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacaktır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimize, büyük azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda Özel Kardelen Eğitim Kurumları olarak başarılar dileriz. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.