Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Vatandaşlar Darbe Oluyor Sandı

NEVŞEHİR 21.11.2016 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Vatandaşlar Darbe Oluyor Sandı

Nevşehir’de öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı kısa süreli panik yarattı.
Nevşehir’de öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı kısa süreli panik yarattı.   Öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı Nevşehir’de panik yarattı. Cep telefonu operatörleri kısa süreliğine çeviri hatası verdi. Bu hata ile birlikte telefon görüşmeleri gerçekleştirilemedi. Ancak internet kullanımı ve mesaj kullanımı aktif olarak yapıldı. Hatların kısa süreliğine kesilmesi vatandaşlar arasında “Yine darbe mi oluyor?” sorusunu akıllara getirdi.   Bazı vatandaşlar hemen çevresi ile sosyal paylaşım sitelerinden irtibata geçerek durum hakkında bilgiler almaya çalıştı. Yaklaşık 1 saat sonra çeviri hatası kalktı. Yetkililer sorunun neyden kaynakladığı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.       Kaynak: Nevşehir Kent Haber  
Nevşehir’de öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı kısa süreli panik yarattı.

Nevşehir’de öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı kısa süreli panik yarattı.

 

Öğle saatlerinde telefon operatörlerinde yaşanan sıkıntı Nevşehir’de panik yarattı. Cep telefonu operatörleri kısa süreliğine çeviri hatası verdi. Bu hata ile birlikte telefon görüşmeleri gerçekleştirilemedi. Ancak internet kullanımı ve mesaj kullanımı aktif olarak yapıldı. Hatların kısa süreliğine kesilmesi vatandaşlar arasında “Yine darbe mi oluyor?” sorusunu akıllara getirdi.

 

Bazı vatandaşlar hemen çevresi ile sosyal paylaşım sitelerinden irtibata geçerek durum hakkında bilgiler almaya çalıştı. Yaklaşık 1 saat sonra çeviri hatası kalktı. Yetkililer sorunun neyden kaynakladığı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

 

 

 

Kaynak: Nevşehir Kent Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.