Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şehit Kaymakam Koltuğuna O Kaymakam Gönüllü Oldu

GÜNCEL 20.11.2016 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şehit Kaymakam Koltuğuna O Kaymakam Gönüllü Oldu

Gümüşhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, kendi isteği üzerine Derik Kaymakamlığı görevine atanmıştır.
Gümüşhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, kendi isteği üzerine  Derik Kaymakamlığı görevine atanmıştır.     Kaymakam Kafkas, yaptığı açıklamada Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Kendi isteğimle atamamı istedim. Devletin kaymakamı olarak çalışmaktan ve hizmet etmekten büyür gurur ve şeref duyuyorum. Önümüzdeki hafta içerisinde Torul Kaymakamlığı'ndan ayrılarak yeni görev yerim olan Derik Kaymakamlığı'nda hizmet etmeye devam edeceğim " dedi.     Şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün yerine tayin edilen Hakan Kafkas, Erzincan’ın Üzümlü ilçesi  eşrafından olup bu göreve kendisi talip olmuştur. Safitürk’ü şehit eden hainler şunu bilsinler ki bu hizmet meşalesi aynı aşk ve şevk ile elden ele  yanmaya devam edecektir. Bu ülkenin Hakanları, Hasanları, Mehmetleri, Safitürkler bu kahramanlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşımaya devam edeceklerdir. Yolun açık olsun ve Allah attığın her adımda seninle olsun. Biz Türk Milleti olarak topyekün arkanda ve yanındayız. Seni Yüce Allah’a emanet ediyor, bu şerefli görevi alnının akıyla tamamlayacağından emin olduğumuzu bilmeni istiyoruz.
Gümüşhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, kendi isteği üzerine Derik Kaymakamlığı görevine atanmıştır.

Gümüşhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, kendi isteği üzerine  Derik Kaymakamlığı görevine atanmıştır.

 

 

Kaymakam Kafkas, yaptığı açıklamada Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Kendi isteğimle atamamı istedim. Devletin kaymakamı olarak çalışmaktan ve hizmet etmekten büyür gurur ve şeref duyuyorum. Önümüzdeki hafta içerisinde Torul Kaymakamlığı'ndan ayrılarak yeni görev yerim olan Derik Kaymakamlığı'nda hizmet etmeye devam edeceğim " dedi.

 

 

Şehit edilen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün yerine tayin edilen Hakan Kafkas, Erzincan’ın Üzümlü ilçesi  eşrafından olup bu göreve kendisi talip olmuştur. Safitürk’ü şehit eden hainler şunu bilsinler ki bu hizmet meşalesi aynı aşk ve şevk ile elden ele  yanmaya devam edecektir. Bu ülkenin Hakanları, Hasanları, Mehmetleri, Safitürkler bu kahramanlık meşalesini aynı azim ve kararlılık ile taşımaya devam edeceklerdir. Yolun açık olsun ve Allah attığın her adımda seninle olsun. Biz Türk Milleti olarak topyekün arkanda ve yanındayız. Seni Yüce Allah’a emanet ediyor, bu şerefli görevi alnının akıyla tamamlayacağından emin olduğumuzu bilmeni istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.