Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji Heyeti İtalya Yolunda

EĞİTİM 13.11.2016 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Koleji Heyeti İtalya Yolunda

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Erasmus+ projesi kapsamında İtalya’ya yola çıktı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Erasmus+ projesi kapsamında İtalya’ya yola çıktı.   Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencilerini akademik olarak iyi yetiştirmeyi amaç edinmekle birlikte sosyal ve kültürel olarak da en iyi şekilde geleceğe hazırlıyor.   Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Ferhat Yöndemli, İngilizce Öğretmeni Joanna Gürpınar ve 7.sınıflardan 4 öğrencinin yer aldığı heyet Erasmus Plus kapsamında “Get Addicted To Happines” projesi için ziyaretlerde bulunacak. Proje ortak okullarına ziyaretlerin yürütüldüğü Erasmus+ projesi ile öğrenciler ve farklı kültürler bir araya gelecek. Proje kapsamında her ülkenin kendi kültürel yemekleri ve gelenekleri diğer ülkelere anlatılarak tanıtılacak. Bununla birlikte projeye üye olan okulların sorumlu öğretmenleri, yaptıkları projeleri diğer ilgililer ile paylaşarak ne tür gelişimler sağlayabileceklerini masaya yatıracaklar.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Erasmus+ projesi kapsamında İtalya’ya yola çıktı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Erasmus+ projesi kapsamında İtalya’ya yola çıktı.

 

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Kardelen Koleji öğrencilerini akademik olarak iyi yetiştirmeyi amaç edinmekle birlikte sosyal ve kültürel olarak da en iyi şekilde geleceğe hazırlıyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Ferhat Yöndemli, İngilizce Öğretmeni Joanna Gürpınar ve 7.sınıflardan 4 öğrencinin yer aldığı heyet Erasmus Plus kapsamında “Get Addicted To Happines” projesi için ziyaretlerde bulunacak. Proje ortak okullarına ziyaretlerin yürütüldüğü Erasmus+ projesi ile öğrenciler ve farklı kültürler bir araya gelecek. Proje kapsamında her ülkenin kendi kültürel yemekleri ve gelenekleri diğer ülkelere anlatılarak tanıtılacak. Bununla birlikte projeye üye olan okulların sorumlu öğretmenleri, yaptıkları projeleri diğer ilgililer ile paylaşarak ne tür gelişimler sağlayabileceklerini masaya yatıracaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.