Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Hava 10 Derece Birden Düşecek !

NEVŞEHİR 13.11.2016 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Hava 10 Derece Birden Düşecek !

Nevşehir ve civarından kasım ayının ilk yarısının tamamlanmasıyla hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler görülecek.
Nevşehir ve civarından kasım ayının ilk yarısının tamamlanmasıyla hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler görülecek.     İçinde bulunduğumuz hafta adeta yaz havasının yaşandığı bol güneşli ve sıcak günler hafta sonu da devam edecek. Ancak önümüzdeki yeni haftanın ortalarından itibaren düşüler başlayacak.   Önümüzdeki Pazartesi ve Salı günleri de mevsim normallerinin üstünde seyredecek olan hava sıcaklıkları 16 Kasım Çarşamba itibari ile 8-11 derece birden düşecek.   Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre 16 Kasım Çarşambadan itibaren kış mevsiminin iyiden iyiye kendini htireceği yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine girecek olan Nevşehir ve çevresinde günün en düşük sıcaklığı sıfırın altına 5 dereceleri görecek.   Pazar günü 18 derece olan günün en yüksek sıcaklığı ise Çarşamba günü 8-11 derece düşüş göstererek 9 dereceye kadar gerileyecek.   Meteorolojik verilere göre yeni haftada yağış beklenmiyor.            
Nevşehir ve civarından kasım ayının ilk yarısının tamamlanmasıyla hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler görülecek.

Nevşehir ve civarından kasım ayının ilk yarısının tamamlanmasıyla hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler görülecek.

 

 

İçinde bulunduğumuz hafta adeta yaz havasının yaşandığı bol güneşli ve sıcak günler hafta sonu da devam edecek. Ancak önümüzdeki yeni haftanın ortalarından itibaren düşüler başlayacak.

 

Önümüzdeki Pazartesi ve Salı günleri de mevsim normallerinin üstünde seyredecek olan hava sıcaklıkları 16 Kasım Çarşamba itibari ile 8-11 derece birden düşecek.

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün verilerine göre 16 Kasım Çarşambadan itibaren kış mevsiminin iyiden iyiye kendini htireceği yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine girecek olan Nevşehir ve çevresinde günün en düşük sıcaklığı sıfırın altına 5 dereceleri görecek.

 

Pazar günü 18 derece olan günün en yüksek sıcaklığı ise Çarşamba günü 8-11 derece düşüş göstererek 9 dereceye kadar gerileyecek.

 

Meteorolojik verilere göre yeni haftada yağış beklenmiyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.