Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sosyal Medyada Nevşehir'de O Görüntü Çok Beğenildi

EĞİTİM 11.11.2016 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Sosyal Medyada Nevşehir'de O Görüntü Çok Beğenildi

10 Kasımda Kardelen Koleji Öğrencileri Muhteşem Koreografi İle Gazi'yi Andı
10 Kasımda Kardelen Koleji Öğrencileri Muhteşem Koreografi İle Gazi'yi Andı   Kardelen Eğitim Kurumları ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan muhteşem koreografi ile büyük beğeni topladılar.   Nevşehirliler adeta bir çok kesim sosyal medya hesaplarında bu görüntü paylaştı. Öğrencilerin oluşturduğu yazı ile adeta vatandaşların duygularına merhem oldular.    Nevşehir'in lider okulu Kardelen Koleji yaptığı açıklamada , Kurum öğretmenlerinden Fatih Çamcı, Derya İmeci, Şerife Develi, Seyit Kurnaz ve sınıf öğretmenlerimizin organizasyonu, ilkokul öğrencilerimizin çalışmasıyla hazırlanan Mustafa Karakaya tarafından Dron kamera ile kayda geçirilen bu güzel çalışmadan dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. denildi.    
10 Kasımda Kardelen Koleji Öğrencileri Muhteşem Koreografi İle Gazi'yi Andı

10 Kasımda Kardelen Koleji Öğrencileri Muhteşem Koreografi İle Gazi'yi Andı

 

Kardelen Eğitim Kurumları ilkokul öğrencileri tarafından hazırlanan muhteşem koreografi ile büyük beğeni topladılar.

 

Nevşehirliler adeta bir çok kesim sosyal medya hesaplarında bu görüntü paylaştı. Öğrencilerin oluşturduğu yazı ile adeta vatandaşların duygularına merhem oldular. 

 

Nevşehir'in lider okulu Kardelen Koleji yaptığı açıklamada , Kurum öğretmenlerinden Fatih Çamcı, Derya İmeci, Şerife Develi, Seyit Kurnaz ve sınıf öğretmenlerimizin organizasyonu, ilkokul öğrencilerimizin çalışmasıyla hazırlanan Mustafa Karakaya tarafından Dron kamera ile kayda geçirilen bu güzel çalışmadan dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.