Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız Koleji'nde Atatürk Anıldı

EĞİTİM 10.11.2016 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji'nde Atatürk Anıldı

Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Eğitim Kurumlarında anma programı düzenlendi.
  Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Eğitim Kurumlarında anma programı düzenlendi. Altınyıldız Liselerindeki programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından, öğrenciler tarafından Atatürk'ün hayatından anılar sahnelendi. Müdür Yardımcısı Aykut Değerlier günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Şiirler,türküler,skeçlerle; Kurtuluş Savaşı coşkusu ve Cumhuriyetimizin kuruluş destanı anlatıldı. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin okunmasıyla, dev bir Türk Bayrağı sahneye açılarak, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşayacağına dair gençliğin inancı bir kez daha haykırıldı. Müzik Öğretmeni Bekir Dündar'ın türküleriyle renklenen programda öğrencilerden Aliyah Çiftçi, Ayşe Sena Bedir, Feyza Yucal, Ali Şahin, Begüm Gömeç, Batuhan Tercan, Erkin Savran görev aldı. Edebiyat öğretmenleri Dilek Sarıtosun, Ali Güven ve Tuğba Varilci'nin organize ettiği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı büyük beğeni topladı. Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz denildi. 
Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Eğitim Kurumlarında anma programı düzenlendi.

 

Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yıldönümü dolayısıyla Altınyıldız Eğitim Kurumlarında anma programı düzenlendi.

Altınyıldız Liselerindeki programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından, öğrenciler tarafından Atatürk'ün hayatından anılar sahnelendi.

Müdür Yardımcısı Aykut Değerlier günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

Şiirler,türküler,skeçlerle; Kurtuluş Savaşı coşkusu ve Cumhuriyetimizin kuruluş destanı anlatıldı.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinin okunmasıyla, dev bir Türk Bayrağı sahneye açılarak, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşayacağına dair gençliğin inancı bir kez daha haykırıldı.

Müzik Öğretmeni Bekir Dündar'ın türküleriyle renklenen programda öğrencilerden Aliyah Çiftçi, Ayşe Sena Bedir, Feyza Yucal, Ali Şahin, Begüm Gömeç, Batuhan Tercan, Erkin Savran görev aldı.

Edebiyat öğretmenleri Dilek Sarıtosun, Ali Güven ve Tuğba Varilci'nin organize ettiği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı büyük beğeni topladı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları olarak, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yıldönümünde rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.