Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kapadokya Gazeteciler Cemiyetinden 10 Kasım Mesajı

NEVŞEHİR 09.11.2016 - 12:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyetinden 10 Kasım Mesajı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası 78. yıldönümünü, şehitlerimiz nedeniyle buruk bir gururla kutladıklarını belirtti.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası 78. yıldönümünü, şehitlerimiz nedeniyle buruk bir gururla kutladıklarını belirtti.  Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla yaptıkları açıklamada, “Düşünceleri ve idealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 78. yılında; millet olarak O’nu, bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yâd ediyoruz.” İfadelerine yer verdiler.   Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca’nın açıklaması şöyle;     “10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz gündür. Yolumuzu da kendisinin akıl ve bilimi temel alan düşünce sistemi aydınlatmakta, karşılaştığı güçlükleri yenmesini bilen direnci, bize güç vermektedir. Atatürk’ün mirası Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir” dedi.    
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası 78. yıldönümünü, şehitlerimiz nedeniyle buruk bir gururla kutladıklarını belirtti.

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası 78. yıldönümünü, şehitlerimiz nedeniyle buruk bir gururla kutladıklarını belirtti. 



Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla yaptıkları açıklamada, “Düşünceleri ve idealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 78. yılında; millet olarak O’nu, bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yâd ediyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

 


Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca’nın açıklaması şöyle;     “10 Kasım sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, O’nun eserlerini geliştirerek geleceğe taşıma azmimizi yinelediğimiz gündür. Yolumuzu da kendisinin akıl ve bilimi temel alan düşünce sistemi aydınlatmakta, karşılaştığı güçlükleri yenmesini bilen direnci, bize güç vermektedir. Atatürk’ün mirası Türkiye Cumhuriyeti, çağdaş dünyada hak ettiği yere yükselecektir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.