Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Seyithan Çimenli Resmen Adaylığını Açıkladı

EĞİTİM 08.11.2016 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Seyithan Çimenli Resmen Adaylığını Açıkladı

11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli, Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığına adaylığını açıkladı.
11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli, Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığına adaylığını açıkladı.     Öncelikle burada bulunma amacım İl başkanlık seçimleri olduğunu vurgulayan  11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli,  Bazılarının yaptığı gibi size karşı boş vaatlerde bulunmayacağını belirtti.     Önceliğinin yardıma ihtiyacı olan köy ve kasaba okulları üzerine olacağını ifade eden Seyithan Çimenli, “Malum önümüzde bir kış var ve onların eksiklerinin en kısa sürede temin edilmesi için gerekli mercilerle görüşüp çalışmalar yapacağız Her türlü spor aktivitesinin yapılması için elimden gelen gayreti göstereceğiz. Şuan şehrimizde çok fazla söz konusu olmasa da madde bağımlılığı konusunda okullarda bilinçlendirici toplantılar ve seminerler yapacağız. Kitap okuma alışkanlığını artırmak için çalışmalar yapacağız. Okullarda milli bilinci artırmaya yönelik tarihi yerlere geziler düzenlenmesi için gerekli kurumlarla görüşülüp bir çıkar yol sağlamaya çalışacağız. Lise öğrencisi arkadaşlarımızla yaptığımız anket sonucunda onların fikirlerini alarak bunları verilere döktük. Çıkan sonuçlara göre çoğunluk olarak okullarda öğrenci psikolojisi üzerine yoğunlaşmamızı istemişler. Biz de arkadaşlarımızın isteklerine kulak vererek okullardaki rehberlik servisiyle görüşmeler yaparak bu konu üzerine çalışmalar yapacağız. Sonuç olarak esas ve köklü görevimiz öğrenci kardeşlerimizin sosyoekonomik bilim sanat ve kültür alanında ilerlemeleri birikimli ve geleceğe donanımlı hale gelmeleri için çalışmaktır. Asla basit siyasi tuzaklara ve oyunlara bulaşmadan bu büyük hedeflere ulaşmak için hep birlikte gönül ve kafa birliği içerisinde çalışacağız. Ailemize vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olmak için çok uğraşmamız gerektiğinin bilincindeyiz.” dedi.  
11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli, Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığına adaylığını açıkladı.

11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli, Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

 

Öncelikle burada bulunma amacım İl başkanlık seçimleri olduğunu vurgulayan  11.Sınıf öğrencisi Seyithan Çimenli,  Bazılarının yaptığı gibi size karşı boş vaatlerde bulunmayacağını belirtti.

 

 

Önceliğinin yardıma ihtiyacı olan köy ve kasaba okulları üzerine olacağını ifade eden Seyithan Çimenli, “Malum önümüzde bir kış var ve onların eksiklerinin en kısa sürede temin edilmesi için gerekli mercilerle görüşüp çalışmalar yapacağız Her türlü spor aktivitesinin yapılması için elimden gelen gayreti göstereceğiz. Şuan şehrimizde çok fazla söz konusu olmasa da madde bağımlılığı konusunda okullarda bilinçlendirici toplantılar ve seminerler yapacağız. Kitap okuma alışkanlığını artırmak için çalışmalar yapacağız. Okullarda milli bilinci artırmaya yönelik tarihi yerlere geziler düzenlenmesi için gerekli kurumlarla görüşülüp bir çıkar yol sağlamaya çalışacağız. Lise öğrencisi arkadaşlarımızla yaptığımız anket sonucunda onların fikirlerini alarak bunları verilere döktük. Çıkan sonuçlara göre çoğunluk olarak okullarda öğrenci psikolojisi üzerine yoğunlaşmamızı istemişler. Biz de arkadaşlarımızın isteklerine kulak vererek okullardaki rehberlik servisiyle görüşmeler yaparak bu konu üzerine çalışmalar yapacağız. Sonuç olarak esas ve köklü görevimiz öğrenci kardeşlerimizin sosyoekonomik bilim sanat ve kültür alanında ilerlemeleri birikimli ve geleceğe donanımlı hale gelmeleri için çalışmaktır. Asla basit siyasi tuzaklara ve oyunlara bulaşmadan bu büyük hedeflere ulaşmak için hep birlikte gönül ve kafa birliği içerisinde çalışacağız. Ailemize vatanımıza milletimize hayırlı evlatlar olmak için çok uğraşmamız gerektiğinin bilincindeyiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.