Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Beşir Derneği Yardımlarına Aralıksız Devam Ediyor

06.11.2016 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Beşir Derneği Yardımlarına Aralıksız Devam Ediyor

Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 41 aileye kasım ayı dağıtımı yapılarak yüzlerine gülmesine devam ediyor
Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 41 aileye kasım ayı dağıtımı yapılarak yüzlerine gülmesine devam ediyor   İslam dini paylaşmayı, kardeşliği öğütlerken; kaçınılmasını da şiddetle öğütlediği bir şey de: övünmek ve başkalarını küçümsemektir. Peygamber efendimizin bu bilindik hadisi de bizlere bunu öğütlemektedir. “Yardım yapın ancak bununla övünmeyin.” Zira yapılan yardımla övünmek kişiyi kibre götürür.     Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün "Yaklaşık 1.5 yıldır Nevşehirde çalışmalarına devam eden Beşir Derneği sürekli artan talebe yetişmek için gece gündüz çalışmaktayız; Amacımız  gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardım etmektir. Bu hayır  kervanında bulunmak isteyen hayırseverlerimize bizlere  ulaşmalarını bekliyor; Hayırseverlerimizin Bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olmalarını bekliyoruz dedi.     Lale Haber olarak yardımlarda bulunan ve böyle etkinlikler yapan tüm herkesi takdir ediyor; Nevşehir’deki hayırseverlerimizin ihtiyaç sahibi insanlara yardımlarını yapmasını temenni ediyoruz.  
Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 41 aileye kasım ayı dağıtımı yapılarak yüzlerine gülmesine devam ediyor

Beşir Derneği tarafından Nevşehir'de kurulan ve paranın geçmediği' Paylaşım Noktası' marketinde Sosyal inceleme sonucu belirlenen 41 aileye kasım ayı dağıtımı yapılarak yüzlerine gülmesine devam ediyor

 

İslam dini paylaşmayı, kardeşliği öğütlerken; kaçınılmasını da şiddetle öğütlediği bir şey de: övünmek ve başkalarını küçümsemektir. Peygamber efendimizin bu bilindik hadisi de bizlere bunu öğütlemektedir. “Yardım yapın ancak bununla övünmeyin.” Zira yapılan yardımla övünmek kişiyi kibre götürür.

 

 

Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün "Yaklaşık 1.5 yıldır Nevşehirde çalışmalarına devam eden Beşir Derneği sürekli artan talebe yetişmek için gece gündüz çalışmaktayız; Amacımız  gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardım etmektir. Bu hayır  kervanında bulunmak isteyen hayırseverlerimize bizlere  ulaşmalarını bekliyor; Hayırseverlerimizin Bir ailenin evinde bir tabak yemeğin pişmesine vesile olmalarını bekliyoruz dedi.

 

 

Lale Haber olarak yardımlarda bulunan ve böyle etkinlikler yapan tüm herkesi takdir ediyor; Nevşehir’deki hayırseverlerimizin ihtiyaç sahibi insanlara yardımlarını yapmasını temenni ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.