Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyon Öğrenciler Belgelerini Aldı

EĞİTİM 31.10.2016 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şampiyon Öğrenciler Belgelerini Aldı

Kardelen Eğitim Kurumları'nın satranç ve resim şampiyonları belgelerini aldı.
Kardelen Eğitim Kurumları'nın satranç ve resim şampiyonları belgelerini aldı.   21-22 Ekim tarihlerinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet kupasında il dereceleri alan öğrencilerimiz başarı belgelerini ve madalyalarını okul müdürü Faruk Çamcı'nın elinden aldılar.   Kardelen Kolejinde yapılan açıklamaya göre ; Genel Kategoride; Kardelen Koleji 6.Sınıf Öğrencisi Semih Çelik il üçüncüsü, Yıldız Kızlar Kategorisinde; Kardelen Koleji 7.Sınıf öğrencisi Zeynep Hatice Güzeller il üçüncüsü, Küçük Kızlar Kategorisinde; Kardelen Koleji 6.Sınıf Öğrencisi Ceyda Uçar il ikincisi olmuşlardır. denildi   İl genelinde düzenlenen Cumhuriyet ve Atatürk temalı resim yarışmasında da Rümeysa Sezer'in yaptığı resim il derecesi alarak sergilenmeye hak kazanmıştır.    
Kardelen Eğitim Kurumları'nın satranç ve resim şampiyonları belgelerini aldı.

Kardelen Eğitim Kurumları'nın satranç ve resim şampiyonları belgelerini aldı.

 

21-22 Ekim tarihlerinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet kupasında il dereceleri alan öğrencilerimiz başarı belgelerini ve madalyalarını okul müdürü Faruk Çamcı'nın elinden aldılar.

 

Kardelen Kolejinde yapılan açıklamaya göre ; Genel Kategoride;

Kardelen Koleji 6.Sınıf Öğrencisi Semih Çelik il üçüncüsü,

Yıldız Kızlar Kategorisinde;

Kardelen Koleji 7.Sınıf öğrencisi Zeynep Hatice Güzeller il üçüncüsü,

Küçük Kızlar Kategorisinde;

Kardelen Koleji 6.Sınıf Öğrencisi Ceyda Uçar il ikincisi olmuşlardır. denildi

 

İl genelinde düzenlenen Cumhuriyet ve Atatürk temalı resim yarışmasında da Rümeysa Sezer'in yaptığı resim il derecesi alarak sergilenmeye hak kazanmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.