Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhuriyet Gazetesine FETÖ-PKK operasyonu !

GÜNCEL 31.10.2016 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cumhuriyet Gazetesine FETÖ-PKK operasyonu !

Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı.
Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı.     Gazetenin genel yayın yönetmeni Murat Sabuncu gözaltına alındı. 13 yöneticisi hakkında gözaltı kararı var.     Yurt dışında olan Can Dündar hakkında da yakalama kararı çıkarıldı. Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen bir soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'yu gözaltına aldı.   Gazetenin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve yazar Güray Öz'ün de evlerinde arama yapıldığı öğrenildi. Gazetenin 13 yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Yurt dışında olduğu belirtilen Can Dündar için de yakalama kararı çıkarıldı. Başsavcılıktan açıklama Operasyonla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Gazetesi ve Cumhuriyet Vakfı yöneticileri hakkında, FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek suçlarından bir kısım şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı. Cumhuriyet gazetesinden açıklama Cumhuriyet gazetesi internet sitesinden yapılan açıklamada; Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve yazarlar Güray Öz ve Hikmet Çetinkaya'nın evine sabah saatlerinde arama yapıldığı belirtildi. Polisin, Sabuncu ve Özü gözaltına aldığı, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalayın ise yurt dışında olduğu ifade edildi.     Kaynak : Nabız Haber
Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı.

Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı.

 

 

Gazetenin genel yayın yönetmeni Murat Sabuncu gözaltına alındı. 13 yöneticisi hakkında gözaltı kararı var.

 

 

Yurt dışında olan Can Dündar hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürütülen bir soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu'yu gözaltına aldı.

 



Gazetenin İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve yazar Güray Öz'ün de evlerinde arama yapıldığı öğrenildi. Gazetenin 13 yöneticisi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.



Yurt dışında olduğu belirtilen Can Dündar için de yakalama kararı çıkarıldı.

Başsavcılıktan açıklama

Operasyonla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Gazetesi ve Cumhuriyet Vakfı yöneticileri hakkında, FETÖ/PDY ve PKK/KCK terör örgütlerine üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek suçlarından bir kısım şüpheliler hakkında soruşturma başlatılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Cumhuriyet gazetesinden açıklama

Cumhuriyet gazetesi internet sitesinden yapılan açıklamada; Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay ve yazarlar Güray Öz ve Hikmet Çetinkaya'nın evine sabah saatlerinde arama yapıldığı belirtildi. Polisin, Sabuncu ve Özü gözaltına aldığı, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalayın ise yurt dışında olduğu ifade edildi.

 

 

Kaynak : Nabız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.