Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Çalmadık Soru Bırakmamış ! Nevşehir Adliyesinde Müdür Olanlar İncelenecek mi ?

GÜNCEL 29.10.2016 - 13:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Çalmadık Soru Bırakmamış ! Nevşehir Adliyesinde Müdür Olanlar İncelenecek mi ?

KPSS sınav sorularını çalarak kendi üyelerini dağıttığı kesinleşen FETÖ’nün, kamu sınavlarında adeta çalmadık soru bırakmadığı ortaya çıktı.
KPSS sınav sorularının yanışı sıra, kamu kurumlarının personel alımlar için açtıkları sınavların sınavlarını da çalan FETÖ’nün, özellikle Adalet Bakanlığı’na bağlı birimlerdeki personel alımlarına büyük önem verdiği belirlendi. Bu çerçevede Adalet Bakanlığı’nın 2010 ve 2012 yılları arasında yaptığı gardiyan alımı, mübaşir ve icra müdürlükleri alımına yönelik sınav sorularının çalınarak örgüt üyelerine dağıtıldığı tespit  edildi.     SORULA ÖZEL PROGRAMLA DAĞITILMIŞ Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafında yürütülen soruşturmada, örgüt yöneticileri, Adalet Bakanlığı tarafından yapılan sınav sorularının örgüt abilerinin örgüt üyelerine dağıttığını bildirdi. Örgüt yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, sorular özel bir programla adayları verildi. Bunun için şifreleme programı kullanıldı. Bu programlar, flash diskler aracılığı ile taşındı.  Programın çalışması için flash diskin takıldığı bilgisayarda da buna benzer program olması gerekiyordu. Yani iki şifreli program aracılığı ile sınav soruları örgüt üyelerine dağıtıldı.       SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ Bu konuda elde edilen yeni bilgiler KPSS soruşturmasının kamu kurumları tarafından düzenlenen sınavlara da genişletilmesini sağladı. Savcılık şimdi kamu kurumlarının yaptığı sınavların sorularını da inceliyor.   Nevşehir ve ilçelerindeki adliyelerinde böyle şeyler oldu mu ? .      
KPSS sınav sorularını çalarak kendi üyelerini dağıttığı kesinleşen FETÖ’nün, kamu sınavlarında adeta çalmadık soru bırakmadığı ortaya çıktı.

KPSS sınav sorularının yanışı sıra, kamu kurumlarının personel alımlar için açtıkları sınavların sınavlarını da çalan FETÖ’nün, özellikle Adalet Bakanlığı’na bağlı birimlerdeki personel alımlarına büyük önem verdiği belirlendi. Bu çerçevede Adalet Bakanlığı’nın 2010 ve 2012 yılları arasında yaptığı gardiyan alımı, mübaşir ve icra müdürlükleri alımına yönelik sınav sorularının çalınarak örgüt üyelerine dağıtıldığı tespit  edildi.

 

 

SORULA ÖZEL PROGRAMLA DAĞITILMIŞ

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafında yürütülen soruşturmada, örgüt yöneticileri, Adalet Bakanlığı tarafından yapılan sınav sorularının örgüt abilerinin örgüt üyelerine dağıttığını bildirdi. Örgüt yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, sorular özel bir programla adayları verildi. Bunun için şifreleme programı kullanıldı. Bu programlar, flash diskler aracılığı ile taşındı.  Programın çalışması için flash diskin takıldığı bilgisayarda da buna benzer program olması gerekiyordu. Yani iki şifreli program aracılığı ile sınav soruları örgüt üyelerine dağıtıldı.

 

 

 

SORUŞTURMA GENİŞLETİLDİ

Bu konuda elde edilen yeni bilgiler KPSS soruşturmasının kamu kurumları tarafından düzenlenen sınavlara da genişletilmesini sağladı. Savcılık şimdi kamu kurumlarının yaptığı sınavların sorularını da inceliyor.

 

Nevşehir ve ilçelerindeki adliyelerinde böyle şeyler oldu mu ? .

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.