Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınyıldız’da Cumhuriyet Çoşkusu

EĞİTİM 29.10.2016 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız’da Cumhuriyet Çoşkusu

Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.
Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.   Nevşehir Milletvekili Murat Gcktürk,Öğrenci velileri ve öğrenciler katılımıyla Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5.sınıf Öğrencileri tarafından hazırlanan program da Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 93. yılını çoşkulu bir şekilde kutladı   Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak, bundan tam 93 yıl önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir   Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yarılı’nın açılış konuşması yapmasıyla başladı.   Öğrenciler orotoryosu ile devam eden program , Altınyıldız İlköğretim Kurumu Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam edip 5.Sınıf öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet korosunun Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi.  
Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

 

Nevşehir Milletvekili Murat Gcktürk,Öğrenci velileri ve öğrenciler katılımıyla Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5.sınıf Öğrencileri tarafından hazırlanan program da Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 93. yılını çoşkulu bir şekilde kutladı

 

Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak, bundan tam 93 yıl önce olduğu gibi, her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak, bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir

 

Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Yarılı’nın açılış konuşması yapmasıyla başladı.

 

Öğrenciler orotoryosu ile devam eden program , Altınyıldız İlköğretim Kurumu Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam edip 5.Sınıf öğrencilerinden oluşan Cumhuriyet korosunun Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.