Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aşk ve Mavi Ekibinden Vali Aktaş’a Ziyaret

NEVŞEHİR 21.10.2016 - 10:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Aşk ve Mavi Ekibinden Vali Aktaş’a Ziyaret

Kapadokyada çekilen ve TV ekranlarında başlayacak olan dizi filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, başrol oyuncusu ünlü sanatçı EMRAH ve ekibi Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Kapadokyada çekilen ve TV ekranlarında başlayacak olan dizi filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, başrol oyuncusu ünlü sanatçı Emrah ve ekibi Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.   Vali Aktaş ile bir süre görüşen Yapımcı Mehmet Yiğit Alp, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin dizi çekimleri açısından çok elverişli bir yer olduğunu ayrıca tarih ve doğa güzellikleri ile dolu şirin bir bölge olduğunu ifade eden Alp , dizi film çekimleri içinde olsa burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Yapımcı Mehmet Yiğit Alp’e Kapadokya yöresine ait çini işlemeli tabak hediye etti.  
Kapadokyada çekilen ve TV ekranlarında başlayacak olan dizi filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, başrol oyuncusu ünlü sanatçı EMRAH ve ekibi Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Kapadokyada çekilen ve TV ekranlarında başlayacak olan dizi filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, başrol oyuncusu ünlü sanatçı Emrah ve ekibi Vali Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Aktaş ile bir süre görüşen Yapımcı Mehmet Yiğit Alp, Nevşehir Kapadokya Bölgesinin dizi çekimleri açısından çok elverişli bir yer olduğunu ayrıca tarih ve doğa güzellikleri ile dolu şirin bir bölge olduğunu ifade eden Alp , dizi film çekimleri içinde olsa burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aktaş, Yapımcı Mehmet Yiğit Alp’e Kapadokya yöresine ait çini işlemeli tabak hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.