Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ'de Ülkücüler Astığı Pankart İle Hainlere Gözdağı Verdi

NEVŞEHİR 18.10.2016 - 20:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ'de Ülkücüler Astığı Pankart İle Hainlere Gözdağı Verdi

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Okulu binasına bankartlar astılar.
Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek  Okulu binasına bankartlar astılar.    Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı tarafından 15 Temmuz Şehitleri anma programı ve yürüyüş düzenlendi.   Üniversite kampüs binasına "FETÖ-PKK - PYD ve Diğer Terör Örgütlerinini Barınamayacağı Fakultemize Hoş Geldiniz" yazılı pankartlan acak Üniversiteli Ülkücüler, hain darbe kalkışmasını yapanları ve terör örgütlerini lanetlerken Nevşehir Üniversitesinde bu örgütlere yer olmadığını bir kez daha vurguladılar.       
Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Okulu binasına bankartlar astılar.

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek  Okulu binasına bankartlar astılar. 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı tarafından 15 Temmuz Şehitleri anma programı ve yürüyüş düzenlendi.

 

Üniversite kampüs binasına "FETÖ-PKK - PYD ve Diğer Terör Örgütlerinini Barınamayacağı Fakultemize Hoş Geldiniz" yazılı pankartlan acak Üniversiteli Ülkücüler, hain darbe kalkışmasını yapanları ve terör örgütlerini lanetlerken Nevşehir Üniversitesinde bu örgütlere yer olmadığını bir kez daha vurguladılar. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.