Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEÜ Yönetimi Hangi Mihraklara Hizmet Ediyor ?

EĞİTİM 11.10.2016 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEÜ Yönetimi Hangi Mihraklara Hizmet Ediyor ?

Nevşehir ilinde gün geçmiyor ki çarpık olaylar vuku bulmasın. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Öğrenci Konseyi Başkanını durduk yere hiç bir açıklama yapılmadan görevden alındı.
Nevşehir ilinde gün geçmiyor ki çarpık olaylar vuku bulmasın.  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde  Öğrenci Konseyi Başkanını durduk yere hiç bir açıklama yapılmadan görevden alındı.       Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğinin 2. kısım 6. Bölüm 15. Madde ve yine aynı yönetmeliğin 16. Maddesinin a fırkasında belirtilen hususlara göre Öğrenci Konseyi Yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile bir başkan seçilmesi gerekmektedir. Seçilen bir başkan varken hiç bir sebep bulunmazken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Öğrenci Konseyi Başkanı neden görevinde alınmıştır ?    Önümüzde böyle bir yönetmeliğin ilgili maddeleri dururken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yönetimi Akademik Yılı açılışı öncesi YÖK temsilcisinin de katılacağı bu açılışta neyin telasına düşülmüştür ?   Öğrenci Konseyi Başkanını görevden alıp Akademik Yılı açılış konuşmasını neden iptal edilmiştir ?   Üniversite yönetiminin kendi görev süresi bile bir muamma iken bu pervasız davranışlarla neye kime hizmet etmeye çalışmaktadır ?   Kim bu kanunsuzluğa bir dur diyecek NEÜ'de amaçlanan nedir bunlar kimin mıhraplarındır ?   NEÜ yönetimi olarak bu konuya bir an önce açıklama yapılması eğer ki yanlışlık varsa bir an önce bu karardan dönülmesi gerekmektedir.    
Nevşehir ilinde gün geçmiyor ki çarpık olaylar vuku bulmasın. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Öğrenci Konseyi Başkanını durduk yere hiç bir açıklama yapılmadan görevden alındı.

Nevşehir ilinde gün geçmiyor ki çarpık olaylar vuku bulmasın.  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde  Öğrenci Konseyi Başkanını durduk yere hiç bir açıklama yapılmadan görevden alındı.

 

 

 

Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğinin 2. kısım 6. Bölüm 15. Madde ve yine aynı yönetmeliğin 16. Maddesinin a fırkasında belirtilen hususlara göre Öğrenci Konseyi Yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile bir başkan seçilmesi gerekmektedir. Seçilen bir başkan varken hiç bir sebep bulunmazken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Öğrenci Konseyi Başkanı neden görevinde alınmıştır ? 

 

Önümüzde böyle bir yönetmeliğin ilgili maddeleri dururken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yönetimi Akademik Yılı açılışı öncesi YÖK temsilcisinin de katılacağı bu açılışta neyin telasına düşülmüştür ?

 

Öğrenci Konseyi Başkanını görevden alıp Akademik Yılı açılış konuşmasını neden iptal edilmiştir ?

 

Üniversite yönetiminin kendi görev süresi bile bir muamma iken bu pervasız davranışlarla neye kime hizmet etmeye çalışmaktadır ?

 

Kim bu kanunsuzluğa bir dur diyecek NEÜ'de amaçlanan nedir bunlar kimin mıhraplarındır ?

 

NEÜ yönetimi olarak bu konuya bir an önce açıklama yapılması eğer ki yanlışlık varsa bir an önce bu karardan dönülmesi gerekmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.