Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor'da Çubukspor Maçında Hedef Mutlak Galibiyet

SPOR 29.09.2016 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor'da Çubukspor Maçında Hedef Mutlak Galibiyet

Nevşehirspor GK, sezonun ikinci maçı için var gücüyle hazırlanıyor. 02 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00’de ligdeki ikinci maçını kendi sahasında Çubukspor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle üzerindeki stresi atacak.
Nevşehirspor GK, sezonun ikinci maçı için var  gücüyle hazırlanıyor. 02 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00’de ligdeki ikinci maçını kendi sahasında Çubukspor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle üzerindeki stresi atacak.     Teknik Direktör istifası sonrası yeni teknik direktör bulunan kadar şu anda takımın başında oldukça tecrübeli bir isim olan genel menajer İsmet Savcılıoğlu ve yardımcı antrenörleri ile ikinci maça hazırlanan Nevşehirspor güzel bir sonuç alarak taraftarlarına kendi evinde oynayacağı ilk lig maçında sevindirmek istiyor.       VURDUĞUNUZ GOL OLSUN     Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile yapacağı maç öncesinde taraftarının vereceği desteği fazlasıyla güveniyor. Nevşehirspor taraftarları takımlarına sahip çıkarken 1-2 mağlubiyetle takımlarından vazgeçmediklerin göstermek için o gün stadı full olarak dolduracak.     MAÇ 15.00’DE BAŞLIYOR   Nevşehir Gençlikspor Çubukspor ile yapacağı maç Pazar günü saat 15.00’de Gazi Stadında oynanacak. Taraftarının desteği ile galibiyete uzanmak arzusundaki Kırmızı Beyazlılar, bunu başaracaklarına inanıyorlar.   Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, puanınız bol olsun vurduğunuz ol olsun diyoruz. 
Nevşehirspor GK, sezonun ikinci maçı için var gücüyle hazırlanıyor. 02 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00’de ligdeki ikinci maçını kendi sahasında Çubukspor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle üzerindeki stresi atacak.

Nevşehirspor GK, sezonun ikinci maçı için var  gücüyle hazırlanıyor. 02 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00’de ligdeki ikinci maçını kendi sahasında Çubukspor ile yapacak olan Kırmızı Beyazlılar, alacağı bir galibiyetle üzerindeki stresi atacak.

 

 

Teknik Direktör istifası sonrası yeni teknik direktör bulunan kadar şu anda takımın başında oldukça tecrübeli bir isim olan genel menajer İsmet Savcılıoğlu ve yardımcı antrenörleri ile ikinci maça hazırlanan Nevşehirspor güzel bir sonuç alarak taraftarlarına kendi evinde oynayacağı ilk lig maçında sevindirmek istiyor.  

 

 

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

 

 

Kırmızı Beyazlılar, rakibi ile yapacağı maç öncesinde taraftarının vereceği desteği fazlasıyla güveniyor. Nevşehirspor taraftarları takımlarına sahip çıkarken 1-2 mağlubiyetle takımlarından vazgeçmediklerin göstermek için o gün stadı full olarak dolduracak.

 

 

MAÇ 15.00’DE BAŞLIYOR

 

Nevşehir Gençlikspor Çubukspor ile yapacağı maç Pazar günü saat 15.00’de Gazi Stadında oynanacak. Taraftarının desteği ile galibiyete uzanmak arzusundaki Kırmızı Beyazlılar, bunu başaracaklarına inanıyorlar.

 

Lalehaber olarak Maçta Kırmızı Beyazlılar’a başarılar diliyor, puanınız bol olsun vurduğunuz ol olsun diyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.