Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

18 Yaşında ki Genç Kız Kasabanın Tek Bayan Esnafı Oldu

GÜNCEL 29.09.2016 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

18 Yaşında ki Genç Kız Kasabanın Tek Bayan Esnafı Oldu

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan Şule Taşdirek 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kuaför açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu.
  NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan Şule Taşdirek 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kuaför açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu.   Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan 18 yaşında ki Şule Taşdirek Nevşehir’de çeşitli kuaförlerde çalışmasının ardından bir süre sonra yaşamış olduğu kasabaya bayan kuaförü açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu. Taşdirek yaptığı açıklamada hayalinin kendi yaşamış olduğu kasabaya kuaför açmak olduğunu ve 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kendi iş yerini açtığını söyledi. Taşdirek, “ Doğrusunu söylemek gerekirse kendimden gurur duyuyorum. Tüm bayanların da kasabamızda ileri gitmesini istiyorum. Bayanlar sadece ev hanımı olarak, temizlikçi olarak görülmesini istemiyorum. Bayanların kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorum. Kasaba halkımızın daha da ileriye gitmesini istiyorum. Kasabamızın daha da sosyalleşmesini istiyorum. Kasabamızda daha da farklı iş yerlerinin açılmasını istiyorum. Ben de daha önce Çat kasabasında bayan kuaförü olmadığı için Çat kasabasına kuaför açtım. Bundan sonrada genç kızlarımızın genç bayanlarımızın önlerini açmak için böyle bir çalışmada bulundum” dedi.   18 yaşında kasabasının tek bayan esnafı olan Şule Taşdirek diğer bayanlara da çağrıda bulanarak, “ Bayanların kendi ayakları üzerinde durması lazım. Hiç bir şeyden korkmamaları lazım. Cesaretli olmaları lazım” şeklinde konuştu.   Kasabada yaşayan diğer bayanlar ise kasabanın tek bayan esnafı olan 18 yaşında ki Şule Taşdirek’e destek vererek kasabada böyle bir iş yeri açılması biz bayanlara gurur verdi. Evlerde oturan kızlarımız gelinlerimiz daha fazla cesaretlendi. İnşallah kasaba bayanları olarak daha da ileriye gideceğiz diye görüş belirtiler. 
NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan Şule Taşdirek 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kuaför açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu.

 

NEVŞEHİR(İHA)- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan Şule Taşdirek 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kuaför açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat Kasabasında yaşayan 18 yaşında ki Şule Taşdirek Nevşehir’de çeşitli kuaförlerde çalışmasının ardından bir süre sonra yaşamış olduğu kasabaya bayan kuaförü açarak kasabanın tek bayan esnafı oldu. Taşdirek yaptığı açıklamada hayalinin kendi yaşamış olduğu kasabaya kuaför açmak olduğunu ve 18 yaşına girmesinin ardından kasabaya kendi iş yerini açtığını söyledi. Taşdirek, “ Doğrusunu söylemek gerekirse kendimden gurur duyuyorum. Tüm bayanların da kasabamızda ileri gitmesini istiyorum. Bayanlar sadece ev hanımı olarak, temizlikçi olarak görülmesini istemiyorum. Bayanların kendi ayakları üzerinde durmasını istiyorum. Kasaba halkımızın daha da ileriye gitmesini istiyorum. Kasabamızın daha da sosyalleşmesini istiyorum. Kasabamızda daha da farklı iş yerlerinin açılmasını istiyorum. Ben de daha önce Çat kasabasında bayan kuaförü olmadığı için Çat kasabasına kuaför açtım. Bundan sonrada genç kızlarımızın genç bayanlarımızın önlerini açmak için böyle bir çalışmada bulundum” dedi.

 

18 yaşında kasabasının tek bayan esnafı olan Şule Taşdirek diğer bayanlara da çağrıda bulanarak, “ Bayanların kendi ayakları üzerinde durması lazım. Hiç bir şeyden korkmamaları lazım. Cesaretli olmaları lazım” şeklinde konuştu.

 

Kasabada yaşayan diğer bayanlar ise kasabanın tek bayan esnafı olan 18 yaşında ki Şule Taşdirek’e destek vererek kasabada böyle bir iş yeri açılması biz bayanlara gurur verdi. Evlerde oturan kızlarımız gelinlerimiz daha fazla cesaretlendi. İnşallah kasaba bayanları olarak daha da ileriye gideceğiz diye görüş belirtiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.