Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Kimlerin Memurluklarını Paralel Yapı Bitirdi

NEVŞEHİR 27.09.2016 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Kimlerin Memurluklarını Paralel Yapı Bitirdi

Nevşehir’de Öğretmenden, polis , memura hatta askeri personele paralel yapının tezgahına kapılmayanları vatansever memurları işinden ettiler.
Nevşehir’de Öğretmenden, polis , memura hatta askeri personele paralel yapının tezgahına kapılmayanları vatansever memurları işinden ettiler.     Nevşehir’de paralel yapı cemaate girmeyen önlerinde engel gördükleri insanları işinden ettiler.  FETÖ’nün işinden ettiği memurlar şimdiki uğraştığı işlerinde FETÖ ile en çok savaşan bireyler olarak görülüyor.     FETÖ’nün işinden ettiği kişiler Nevşehir’de kimi siyasette kimi gazetecilik ile kimi ise vatandaş olarak adeta vatan sever bir mücahit gibi Paralel Yapının inine giriyorlar.     Memurluk sınavında hakları yenen kişiler KPSS’de 87 puanla atanamayan emekleri boşa gitmiş oldu.   Kopya çekenler, bu şekilde iş sahibi olan insanlar, kul hakkına girmiş, başkasının emeğini hiç emek harcamadan edinmiş ancak bu kişiler lafa gelince adeta hiç günahları yok gibi haklarını yedikleri insanların vebaline girerlerken şimdilerde FETÖ üzerine giden kişilere vicdansız demeyi de unutmuyorlar       Memurluktan haksız atılan bir kişi ise Lalehaber merkezimize yaptığı açıklamada;  3 çocuğumun rızkı için çalıştığım işimden isnad edilen bir suçtan dolayı 10 yıllık memurluğumdan edenleri bu dünyada da ahirette de ellerimiz yakalarında olacak. Çünkü başta benim olmak üzere ailemizin hakkını yediler. 2009 yılında hakkımda karar veren hakimler dahil olmak hepsi FETÖ’cü olmaktan dolayı tutukludur. Ancak gerek ailemin gerekse benim yıllardır çektiğimi bir ben, bir ailem bilir. Hem psikolojik hem de maddi sorun yaşadım. Halende yaşamaktayım.  Ama bu vatan hainleri ile savaşmak için elimden geldiğince çalışıyorum. Maddi ve manevi çektiğim sıkıntılar ve sorunlar aileme de yansıdı. Her yönden mağdur olduk. Devletimizden bu mağdur olanların mağduriyetlerini giderecek olanak sağlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.     Lale Haber olarak Nevşehir ilinde Paralel Yapıya dahil olmadığı için 15 Temmuz öncesinde memurluktan atılan yada işinden olan herkese kapımız açıktır. Onların sesi olmaya talibiz.  
Nevşehir’de Öğretmenden, polis , memura hatta askeri personele paralel yapının tezgahına kapılmayanları vatansever memurları işinden ettiler.

Nevşehir’de Öğretmenden, polis , memura hatta askeri personele paralel yapının tezgahına kapılmayanları vatansever memurları işinden ettiler.

 

 

Nevşehir’de paralel yapı cemaate girmeyen önlerinde engel gördükleri insanları işinden ettiler.  FETÖ’nün işinden ettiği memurlar şimdiki uğraştığı işlerinde FETÖ ile en çok savaşan bireyler olarak görülüyor.

 

 

FETÖ’nün işinden ettiği kişiler Nevşehir’de kimi siyasette kimi gazetecilik ile kimi ise vatandaş olarak adeta vatan sever bir mücahit gibi Paralel Yapının inine giriyorlar.

 

 

Memurluk sınavında hakları yenen kişiler KPSS’de 87 puanla atanamayan emekleri boşa gitmiş oldu.

 

Kopya çekenler, bu şekilde iş sahibi olan insanlar, kul hakkına girmiş, başkasının emeğini hiç emek harcamadan edinmiş ancak bu kişiler lafa gelince adeta hiç günahları yok gibi haklarını yedikleri insanların vebaline girerlerken şimdilerde FETÖ üzerine giden kişilere vicdansız demeyi de unutmuyorlar

 

 

 

Memurluktan haksız atılan bir kişi ise Lalehaber merkezimize yaptığı açıklamada;  3 çocuğumun rızkı için çalıştığım işimden isnad edilen bir suçtan dolayı 10 yıllık memurluğumdan edenleri bu dünyada da ahirette de ellerimiz yakalarında olacak. Çünkü başta benim olmak üzere ailemizin hakkını yediler. 2009 yılında hakkımda karar veren hakimler dahil olmak hepsi FETÖ’cü olmaktan dolayı tutukludur. Ancak gerek ailemin gerekse benim yıllardır çektiğimi bir ben, bir ailem bilir. Hem psikolojik hem de maddi sorun yaşadım. Halende yaşamaktayım.  Ama bu vatan hainleri ile savaşmak için elimden geldiğince çalışıyorum. Maddi ve manevi çektiğim sıkıntılar ve sorunlar aileme de yansıdı. Her yönden mağdur olduk. Devletimizden bu mağdur olanların mağduriyetlerini giderecek olanak sağlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Lale Haber olarak Nevşehir ilinde Paralel Yapıya dahil olmadığı için 15 Temmuz öncesinde memurluktan atılan yada işinden olan herkese kapımız açıktır. Onların sesi olmaya talibiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.