Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özel Kardelen Koleji 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

EĞİTİM 23.09.2016 - 16:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji 15 Temmuz Şehitlerini Unutmadı

Özel Kardelen Koleji 15 Temmuzdaki Hain Saldırıda Hayatını Kaybedenleri Bir Kez Daha Andı
Özel Kardelen Koleji 15 Temmuzdaki Hain Saldırıda Hayatını Kaybedenleri Bir Kez Daha Andı   Kardelen Eğitim Kurumları, konferans salonunda düzenlediği program ile 15 Temmuz darbe girişimini tüm hatları ile öğrencilerine anlattı.   Kardelen koleji konferans salonunda düzenlenen program kapsamında öğrencilere hain darbe girişimine ait videolar izletildi. 15 Temmuz darbe girişiminin tüm aşamalarını videolu anlatımda gören öğrenciler bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz adına şiirler okudular. Duygulu anların yaşandığı programda Şehit Ömer Halisdemir’e de özel bir yer ayrıldı.   Kardelen Eğitim Kurumu öğrencileri de şehitlerimizle, gazilerimizle, demokrasi nöbeti tutan kahramanlarımızla ile ilgi resimler ve köşeler oluşturdu.   Kardelen Eğitim Kurumları olarak gelecek neslimize, demokrasisine, vatanına sahip çıkan vatan hainlerinin saldırısında canını ortaya koyan bu fedakar, kahraman halkımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi anlatmaktan gurur duyacağız. Bu vatan uğruna; canını, kolunu, bacağını feda etmiş ve bu uğurda ‘’ Vatan Sağolsun’’ demiş büyük bir milletin evladı olmaktan gurur duyan bir nesil yetiştirme iradesinde varolacağız. ‘’Bu Vatan Size Minnettardır.’’ 15 Temmuz Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve Kahramanlarımızı Minnetle anıyoruz. denildi.  
Özel Kardelen Koleji 15 Temmuzdaki Hain Saldırıda Hayatını Kaybedenleri Bir Kez Daha Andı

Özel Kardelen Koleji 15 Temmuzdaki Hain Saldırıda Hayatını Kaybedenleri Bir Kez Daha Andı

 

Kardelen Eğitim Kurumları, konferans salonunda düzenlediği program ile 15 Temmuz darbe girişimini tüm hatları ile öğrencilerine anlattı.

 

Kardelen koleji konferans salonunda düzenlenen program kapsamında öğrencilere hain darbe girişimine ait videolar izletildi. 15 Temmuz darbe girişiminin tüm aşamalarını videolu anlatımda gören öğrenciler bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimiz adına şiirler okudular. Duygulu anların yaşandığı programda Şehit Ömer Halisdemir’e de özel bir yer ayrıldı.

 

Kardelen Eğitim Kurumu öğrencileri de şehitlerimizle, gazilerimizle, demokrasi nöbeti tutan kahramanlarımızla ile ilgi resimler ve köşeler oluşturdu.

 

Kardelen Eğitim Kurumları olarak gelecek neslimize, demokrasisine, vatanına sahip çıkan vatan hainlerinin saldırısında canını ortaya koyan bu fedakar, kahraman halkımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi anlatmaktan gurur duyacağız. Bu vatan uğruna; canını, kolunu, bacağını feda etmiş ve bu uğurda ‘’ Vatan Sağolsun’’ demiş büyük bir milletin evladı olmaktan gurur duyan bir nesil yetiştirme iradesinde varolacağız.

‘’Bu Vatan Size Minnettardır.’’

15 Temmuz Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve Kahramanlarımızı Minnetle anıyoruz. denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.