Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kışlıkları Hazırlayın

NEVŞEHİR 23.09.2016 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kışlıkları Hazırlayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine bugün batı kesimlerinden girecek olan yağışlı sistem tüm yurtta etkili olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine bugün batı kesimlerinden girecek olan yağışlı sistem tüm yurtta etkili olacak.     Bugün (23.09.2016 Cuma) olmak üzere kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz ile Samsun, Nevşehir , Çorum, Tokat ve Amasya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.       Yağışların; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Bartın, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Kahramanmaraş, Adana ve Osmaniye ile Hatay’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, Antalya’nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; iç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.   NEVŞEHİR’DE HAVA DURUMU  Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre ; Nevşehir Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıkların  ise 8 ile 10 derece birden düşeceği tahmin ediliyor 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine bugün batı kesimlerinden girecek olan yağışlı sistem tüm yurtta etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine bugün batı kesimlerinden girecek olan yağışlı sistem tüm yurtta etkili olacak.

 

 

Bugün (23.09.2016 Cuma) olmak üzere kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Batı Karadeniz ile Samsun, Nevşehir , Çorum, Tokat ve Amasya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

 

Yağışların; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Düzce, Zonguldak, Bartın, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Kahramanmaraş, Adana ve Osmaniye ile Hatay’ın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli, Antalya’nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; iç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

 


NEVŞEHİR’DE HAVA DURUMU 
Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgilere göre ; Nevşehir Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra ve gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıkların  ise 8 ile 10 derece birden düşeceği tahmin ediliyor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.