Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Kupa Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

SPOR 20.09.2016 - 10:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Kupa Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur, bugün (Salı günü) oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur, bugün (Salı günü) oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak.     Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçları 20 Eylül Salı, 21 Eylül Çarşamba ile 22 Eylül Perşembe günü oynanacak.       Nevşehir Gençlik Spor’da Ziraat Türkiye Kupası'na 2. tur’dan katılacak. Kırmızı beyazlılar, 2.tur’da 21 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’da renktaşı Boluspor ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.       Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın kupa maçına genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenirken Nevşehir Gençlik Spor’un iddialı oldukları ve bu maçı kazanarak gruplara katılarak Nevşehir’de futbolda farklı bir heyecan yaşanmasını istiyorlar.     21 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de oynanacak Boluspor – Nevşehirspor GK  karşılaşması yayıncı kuruluş tarafından canlı yayınlanmayacak.     Lale Haber olarak bu maçı an be an sizlere www.lalehaber.com da canlı yayınlayacağız.    
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur, bugün (Salı günü) oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur, bugün (Salı günü) oynanacak 5 karşılaşma ile başlayacak.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçları 20 Eylül Salı, 21 Eylül Çarşamba ile 22 Eylül Perşembe günü oynanacak.

 

 

 

Nevşehir Gençlik Spor’da Ziraat Türkiye Kupası'na 2. tur’dan katılacak. Kırmızı beyazlılar, 2.tur’da 21 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’da renktaşı Boluspor ile Bolu Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.

 

 

 

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın kupa maçına genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenirken Nevşehir Gençlik Spor’un iddialı oldukları ve bu maçı kazanarak gruplara katılarak Nevşehir’de futbolda farklı bir heyecan yaşanmasını istiyorlar.

 

 

21 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de oynanacak Boluspor – Nevşehirspor GK  karşılaşması yayıncı kuruluş tarafından canlı yayınlanmayacak.

 

 

Lale Haber olarak bu maçı an be an sizlere www.lalehaber.com da canlı yayınlayacağız.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.