Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, Bayramlar Birlik ve Beraberlik Günüdür

SİYASET 11.09.2016 - 21:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Açıkgöz, Bayramlar Birlik ve Beraberlik Günüdür

AK Parti Merkez ilçe İl Başkanı Salih Açıkgöz tüm Nevşehir halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.
  AK Parti Merkez ilçe İl Başkanı Salih Açıkgöz tüm Nevşehir halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı. Açıkgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramların milli ve manevi değerlerin gelişmesine, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve barış ruhunun güçlenmesine paylaşma ve dayanışmanın tesisine katkı sağlayan günler olduğunu vurgulayarak, "Bütün bu değerleri barındıran Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir. Türk milleti olarak güç ve zor günlerimiz ile güzel günlerimizi paylaşmayı en iyi bilen toplumlardan biriyiz. Unutulmamalıdır ki, bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların, huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegane temennimizdir" dedi. Türk milleti olarak her günün bayram tadında geçmesi temennisinde bulunan Açıkgöz, "Kurban Bayramı'nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz eder, başta tüm Nevşehir halkı olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlarım" ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkez ilçe İl Başkanı Salih Açıkgöz tüm Nevşehir halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

 

AK Parti Merkez ilçe İl Başkanı Salih Açıkgöz tüm Nevşehir halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.


Açıkgöz, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, bayramların milli ve manevi değerlerin gelişmesine, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve barış ruhunun güçlenmesine paylaşma ve dayanışmanın tesisine katkı sağlayan günler olduğunu vurgulayarak, "Bütün bu değerleri barındıran Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir. Türk milleti olarak güç ve zor günlerimiz ile güzel günlerimizi paylaşmayı en iyi bilen toplumlardan biriyiz. Unutulmamalıdır ki, bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların, huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegane temennimizdir" dedi.

Türk milleti olarak her günün bayram tadında geçmesi temennisinde bulunan Açıkgöz, "Kurban Bayramı'nın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz eder, başta tüm Nevşehir halkı olmak üzere tüm İslam âleminin bayramını kutlarım" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.