Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Eğitim Kurumlarından Örnek Davranış

EĞİTİM 10.09.2016 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Eğitim Kurumlarından Örnek Davranış

Kardelen Eğitim Kurumları Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesinin Temelini Attı
Kardelen Eğitim Kurumları Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesinin Temelini Attı     Eğitim öğretimde Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları geçtiğimiz yıllarda bünyesine kattığı yepyeni modern anaokulu ve ilkokulu binasına ek olarak şimdi de modern konferans salonu ve yemekhane için temel atma çalışmalarına başladı.     İlimizde örnek teşkil edecek bu konferans salonuna 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybederek şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adı verilecek.     Bu yıl ki eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanan ‘ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesi’’ modern yapısı ile örnek teşkil edecek. Yaklaşık 700 – 800 kişinin çok rahat yer alabileceği konferans salonu ve yemekhanenin yapımı ile Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki kalitesini yanın da fiziki kalitesini geliştirmeye devam ediyor.     Modern konferans salonu ve yemekhane yapımı için yapılan temel atma törenine Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Yönetim Kurulu üyeleri, Okul idaresi ve öğretmenleri katıldı. Temel atma çalışmaları dua, kurban kesimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin konuşması ile yapıldı.   Menekşe yaptığı konuşmasında: ‘’Dualarımız ve kurbanımız ile temel atma çalışmalarına başladığımız bu konferans salonu ve yemekhane binamızın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitim öğretimdeki büyük başarılarımızın yanında her yıl fiziki olarak yaptığımız çalışmalar ile okulumuzu daha da modernleştiriyoruz. Hem eğitimimizde hem de okulumuzun fiziki yapısın da en iyi eğitimi ve en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda Vatan hainlerine karşı durarak darbe girişimini engellemede büyük rol oynamış ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adını buraya vermekten onur ve gurur duyuyoruz. Vatan sevgisiyle dolu, memleket meselesiyle meşgul, tarihiyle onurlu, ülkesine hizmetiyle mutlu bir nesil yetiştirme iradesinde var olan Kardelen Eğitim Kurumlarımız gelecek neslimizin de bu günümüzden ders alabilmesi ve şehitlerini, gazilerini anması adına ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adını verdiğimiz bu konferans salonuyla gelecek neslimiz yıllar sonra da 15 Temmuz Kahramanlarımızı anacaktır.’’ Dedi.  
Kardelen Eğitim Kurumları Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesinin Temelini Attı

Kardelen Eğitim Kurumları Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesinin Temelini Attı

 

 

Eğitim öğretimde Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları geçtiğimiz yıllarda bünyesine kattığı yepyeni modern anaokulu ve ilkokulu binasına ek olarak şimdi de modern konferans salonu ve yemekhane için temel atma çalışmalarına başladı.

 

 

İlimizde örnek teşkil edecek bu konferans salonuna 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybederek şehit düşen 15 Temmuz Kahramanı ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adı verilecek.

 

 

Bu yıl ki eğitim öğretim yılının ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanan ‘ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu ve Yemekhanesi’’ modern yapısı ile örnek teşkil edecek. Yaklaşık 700 – 800 kişinin çok rahat yer alabileceği konferans salonu ve yemekhanenin yapımı ile Kardelen Eğitim Kurumları eğitimdeki kalitesini yanın da fiziki kalitesini geliştirmeye devam ediyor.

 

 

Modern konferans salonu ve yemekhane yapımı için yapılan temel atma törenine Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Yönetim Kurulu üyeleri, Okul idaresi ve öğretmenleri katıldı. Temel atma çalışmaları dua, kurban kesimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'nin konuşması ile yapıldı.

 

Menekşe yaptığı konuşmasında:

‘’Dualarımız ve kurbanımız ile temel atma çalışmalarına başladığımız bu konferans salonu ve yemekhane binamızın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Eğitim öğretimdeki büyük başarılarımızın yanında her yıl fiziki olarak yaptığımız çalışmalar ile okulumuzu daha da modernleştiriyoruz. Hem eğitimimizde hem de okulumuzun fiziki yapısın da en iyi eğitimi ve en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Aynı zamanda Vatan hainlerine karşı durarak darbe girişimini engellemede büyük rol oynamış ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adını buraya vermekten onur ve gurur duyuyoruz.

Vatan sevgisiyle dolu, memleket meselesiyle meşgul, tarihiyle onurlu, ülkesine hizmetiyle mutlu bir nesil yetiştirme iradesinde var olan Kardelen Eğitim Kurumlarımız gelecek neslimizin de bu günümüzden ders alabilmesi ve şehitlerini, gazilerini anması adına ‘’Şehit Ömer Halisdemir’in’’ adını verdiğimiz bu konferans salonuyla gelecek neslimiz yıllar sonra da 15 Temmuz Kahramanlarımızı anacaktır.’’ Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.